loading...

Senkinek nem kívánjuk, hogy ilyenben legyen része avagy a világot bejárt esküvői fotó könnyfakasztó története

Az egész internetet meghatotta egy Michigan-i fotós képe, aki a bánat és öröm közötti kettősséget elevenítette meg kamerájával, amikor lencsevégre kapott egy menyasszonyt apja sírjánál.

1000_mennyasszony-sirnal_20150213_081055

“Egy kicsit sokkoló volt.” – nyilatkozta Kari Wieringa, akit igencsak meglepett fotója népszerűsége. “Az online találatok száma észbontó. Nem is gondoltam volna, hogy ez lehetséges.” – tette hozzá.

Wieringa június elején tette közzé fotóját cége Facebook oldalára, azóta 700.000 lájkot és 35.000 megosztást kapott a fotó, valamint több száz ezer hozzászólást.

A fotón egy menyasszony, Paige Eding látható, amint fejét apja sírkövére támasztja, kezében pedig menyasszonyi csokra.

“Szükségem volt egy percre vele még az esküvő előtt, hogy vele lehessek és ő is velem lehessen ezen a különleges napon.” – nyilatkozta a 23 éves Eding.

Noha családja és vőlegényének családja is elkísérte a temetőbe, mindenki visszavonult, hogy a lány egyedül lehessen apja sírjánál. Paige Eding nem tudta, hogy a fotós lefényképezte a megható pillanatot.

“Nagyon örültem, hogy megörökítette a pillanatot.” – nyilatkozta Eding. “Amikor megláttam a fotót, arra gondoltam, hogy mennyire szerencsés vagyok, mert így sosem fogom elfelejteni a pillanatot és mindig velem lesz.” – tette hozzá a nő, akinek édesapja 2011 decemberében hunyt el, 45 évesen. Távollétében a menyasszony nagyapja vezette oltárhoz.

“Annak ellenére, hogy ez egy szomorú pillanat volt, örömteli is. Úgy hiszem, hogy mindvégig mellettem volt azon a napon.” – nyilatkozta a nő.

A 28 éves Kari Wieringa, aki négy évvel ezelőtt kezdte vállalkozását, azután töltötte fel az esküvői fotót cége Facebook oldalára, hogy engedélyt kért a menyasszonytól.

Wieringa a következőket írta a kép alá: “Engem ért a megtiszteltetés, hogy fotókat készítsek erről a csodálatos esküvőről. Még mielőtt elkezdtük volna a fotózást, a menyasszony a temetőbe ment, hogy meglátogassa nemrég elhunyt édesapját. Nem vagyok egy síros ember, de amikor a térdeire ereszkedett a könnyek elöntötték a szemem.”

A fotós, akinek édesanyja 7 éves korában hunyt el, megértette a menyasszony óhaját. A közösségi oldalakon kapott hideget és meleget is a fotó egyaránt, egyesek csodálatukat fejezték ki, másokat feldühített a fotó. Sokan hasonló esetekről számoltak be, megint mások azt fájlalták, hogy nem tették meg a menyasszony lépését esküvőjük napján.

Ti találkoztatok már hasonló történettel? Esetleg láttatok ilyen szívszorító esküvői fotót?

loading...

Ezt láttad már?

Itt még csak 12 éves… 16 éves koráig 43.200 alkalommal erőszakolták meg

Karla Jacinto 12 éves volt, amikor elkezdte pályafutását és azt gondolta, hogy megtalálta élete nagy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?