loading...

Szakított a párjával, ahogy meglátta a fotót, amit küldött neki.Az Afganisztánban szolgáló katona sírva fakadt

A daily mail cikke szerint a katonaként kint szolgáló férfi szúró próbát tartva elküldte édesanyját a kedveséhez, hogy megnézze, hogy az hogy van, és vigyen át neki egy kis húslevest, és ha már ott van, akkor készített a lányról egy fotót a fiának. A katona ahogy megkapta online a fotót elkezdett párjában gyönyörködni, és sírt, hogy bárcsak otthon lehetne vele, de ekkor majdnem szívinfarktust kapott attól amit látott. Ha megnézi jobban a képet, Ön lát valamit, ami arra utalna, hogy ez a nő megcsalja a párját? Ha nem, akkor lapozzon lejjebb..

feleseg_lebukott
 Bizony ám, ott egy sunnyogó szempár, aki egy férfihez tartozik, és vele csalta meg a férjét az asszony. Ahogy kiderült az eset, a férfi rákérdezett nyíltan, hogy ki az ott, a nő mindent bevallott, és szakítottak. Nem lett Happy End a vége, de legalább a nő boldog a bujkáló szerelmével.
feleseg_lebukott2
loading...

Ezt láttad már?

12 reklámkampány, ami hatalmas felháborodást okozott

A magyarországi Cargomoda nevű ruházati kereskedelmi cég Duna-parton fotózott cipői hatalmas felháborodást keltettek az elmúlt …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?