loading...

Új divat a fiatal lányok körében. Így csinálnak maguknak telt ajkakat

Nem kellet sokat várni az újabb őrülettel, ami hódít a közösségi oldalaknak köszönhetően mindenfelé. Ezek az önbizalom hiányos gyerekek, akiket valószínűleg a szüleik nem szeretnek túlzottan, arra gondoltak hogy nekik is telt szájuk lesz, mint az ismertebb műnőknek.
Az a téveszméjük egyes nőknek, hogy a telt száj – mesterségesen lett telt – iszonyatosan szexy. Közben nem, mivel túlzásva viszik. A természetesen telt ajkak valóban nagyon kívánatossá teszik a nőt. Viszont el kell fogadni azt is, ha valaki vékony ajkakkal áldott meg a teremtő.
Nagyon kreatívak voltak a fiatalok, mindössze egy olyan alkalmatosságok kellet találniuk, amiben létrehozható egy kis vákuum.
Az ajkaink olyan kapillárisokkal vannak tele, amik érzelmi hatásra teltebbé válhatnak, vérbő testrészeinkkel egyetemben..
szaj

loading...

Ezt láttad már?

6 rendkívül furcsa emberi történet a múltból, amitől mindenki hátán feláll a szőr!

A történelem tele van hihetetlenebbnél-hihetetlenebb történetekkel és esetekkel, melyekről eddig még nem hallottunk. De ezeket …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?