loading...

Vásárolt egy régi asztalt magának. Nem fogsz hinni a szemednek, ha meglátod mit készített belőle!

Ha van egy régi asztalunk, amiről azt gondoljuk, hogy túl régi vagy már divatjamúlt, alakítsuk át. Az újrahasznosítás által mindig csodálatos és praktikus dolgokat alkothatunk.

asztal-agy1

Az alábbi dohányzóasztalt egy ócskapiacon vették, átalakítva rá sem lehet ismerni: praktikus és kényelmes ágy lett belőle. Ez egy igazán jó ötlet, bármikor kipróbálhatjuk.

A legfontosabb, hogy egy masszív, tartós lábakkal rendelkező, inkább alacsony asztalt válasszunk. Első lépésként fűrészeljük le az asztal peremeit, hogy a matrac pontosan illeszkedni tudjon rajta. Majd mérjük ki pontosan, hogy hová fognak kerüli a rögzítő díszgombok.

Ezekből elég sok fog kelleni, hogy pontosan és stabilan tudjuk ráilleszteni a matracot. Válasszunk egy ne túl vastag habszivacsot, és ennek a felületére is rajzoljuk fel, hogy hová kell kerüljenek a rögzítők. Miután készen vagyunk a mérési tervvel, fúrjuk meg a lyukakat az asztal lapjára. Jöhet rá a habszivacs, és rögzítsük a képeken látható módon.

asztal-agy2

asztal-agy3

asztal-agy4

Végezetül válasszunk ki egy megfelelő kárpitot, és vékony, de tartós cérnával varrjuk fel a díszgombokat. A széleit pedig díszborítással rögzíthetjük. Nagyon egyszerű elkészíteni, és egy mutatós ágyacska lesz belőle, akár a nappaliba, akár a hálóba.

asztal-agy5

asztal-agy6

asztal-agy7

asztal-agy8

asztal-agy9

loading...

Ezt láttad már?

Egy japán művész olyan érzéseket illusztrál, amit nem lehet szavakba önteni

Nap, mint nap érnek bennünk olyan érzések, melyeket bárhogy is próbálunk, egyszerűen nem lehet szavakba …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?