loading...

VV Veronika felismerhetetlenül megváltozott a valóvilág óta .

vv-veronika1
Az ötös széria egyik legismertebb celebje Veronika lett, aki a műsor után is bőven szolgáltatott zaftos történeteket a bulvár számára. Továbbá ő volt az a lány, akit a kubi csődör Cristofel elkent, ezért feljelentette. Majdnem ezzel egyidőben Damu Rolandot is feljelentette volt kedves Palácsik Tímea, aki olyan vádakkal illette Rolandot, amiért a a bíróság jogosnak látta a 4 év fegyház büntetést.
Roland húsvét napján szabadult, és azóta is fontolja, hogy visszavág, és az igazáért bármeddig elmegy.
Veronikára visszatérve, a Blikk rejtett kamerával buktatta le, ahol pénzért vállalt el ezt azt, persze azt nem tudni hogy valóban megvalósult-e a dolog, vagy csak a kamera előtt kellet a dolgot előadni.
Úgy tűnik Vera teljesen megjavult, mert nem akar továbbá mű nő lenni, és egészen emberi formát öltött.
Teljesen pozitív irányba változott, és ezt a visszajelzésekből is így tapasztalta hogy az embereknek tetszik az új Vera.
vv-veronika2
Kicsit vékony lett, de még ez belefér 🙂
vv-veronika

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A haldokló kis Dorka utolsó kívánsága volt az, hogy rúzsa Magdi énekeljen neki élőben! Figyeljétek mit tett erre az énekesnő:

Dorkánál még 2012-ben állapítottak meg egy súlyosabb fajta leukémiát, ami egyéves kemoterápia után remisszióba lépett, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?