20 fotó, ami bizonyítja, hogy az Instagramtól eltérően a valóságban nincsenek filterek és Photoshop

Valószínűleg egy olyan nő sincs a világon, aki ne próbált volna már meg retusált és/vagy filterrel feljavított képet közzétenni magáról az interneten. Ezzel semmi baj sincs, azzal viszont annál inkább, amikor valaki átesik a ló túloldalára, és olyan szinten retusálja a fotóit, hogy konkrétan egy új embert hoz létre, aki köszönő viszonyban sincs az ő valódi énjével.

A most következő influencerek és modellek is hasonlóval próbálkoztak, ám a szemfüles internetezők átláttak a szitán…😏

1. Még a legfényesebb csillag sem ragyog annyira, mint ennek a srácnak a fogai. 2. Sajnos a tükröződésekkel nem mindig kompatibilisek a filterek. 3. Egy fotózás közben felhúzott toka olykor csodákra képes, de a valóságban nem lehet mindig felhúzni. 4. A képekkel ellentétben, az Instagramra töltött videók mindig őszinték.


5. Interjú közben vs. az Instagram fotókon. 6. Instagramos influencer a valóságban és a közösségi oldalon. 7. Igen, ez egy és ugyanaz az ember. 8. Túl sok köldök ez egy embernek! 9. Amikor valaki úgy készít képet, hogy nincs idő bepózolni. 10. Az albán származású énekesnő, Bebe Rexha az Instagramon és a valóságban. 11. Egy fotó retusálása könnyebb, mint egy videóé. 12. Egy jó perspektíva csodákra képes. 13. Az Instagramra feltöltött fotókon vs. az élőben streamelt videóban. 14. Még a modelleknek is elkél olykor egy kis retusálás. 15. A helyében soha többé nem engedném senkinek, hogy oldalról fotózzon. 16. Smink nélkül és sminkkel. 17. Hogyan néz ki egy vacsoráról posztolt képen vs. az év többi napján. 18. Szép, természetes hatást kelt. 19. Színpadon és a színfalak mögött. 20. Jó szögből készült fotó vs. egy kevésbé jóból.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?