loading...

A kétségbeesett anya egész éjjel a mosogatóban altatta a gyermekét, micsoda történet!

Stephanie Smit 35 éves, és van egy kisfia, akit Ézsaiásnak hívnak. Amikor megszületett a baba, a földkerekségen nem lehetett nála boldogabb embert találni, annyira örült neki.

bab

Azonban amikor meglátott valami idegen dolgot a baba bőrén, megváltozott minden és egy rémálom lett az élete.

A piros kiütések 3 hónaposan jöttek ki először a kisfiú arcán, és ahányszor illatanyag közelébe vagy intenzív szagok közé került, a tünetek csak rosszabbak lettek. A bőre megrepedt, és vérezni kezdett.
Az orvosok úgy gondolták, hogy jó esetben egy ekcémával lehet dolguk, így szteroid kenőcsöket írtak fel neki.

bab2

 

bab3
Ennek hatására ugyan a kiütések fogyatkozni kezdtek, de sajnos újabb nem várt fordulat következett be. A vörös pöttyök visszatértek, és most már az egész testén láthatóak voltak.

Az orvosok azt mondták, hogy ez csak ekcéma, mondja az anyja Stephanie. ” Sok orvos jött ki a fiam kórterméből, és láttam az arcukon a közönyt. Az egyik specialista szerint a fiamat az én anyatejem mérgezi, és ezért ez a heves reakció. Ekkor rögtön fel kellett függesztenem az anyatejes táplálást.

bab4
5 hónapos koráig azt játszották az orvosok, hogy hol ezt hol azt írtak fel neki, amiktől ideiglenesen mindig elmúlt a kiütés, de aztán visszatért hamarosan. A fiú folyamatosan sírt a fájdalmaktól.

Minden éjszaka így ebben a pózban tudott aludni a kisfiú. úgy hogy öbb réteg anyagot tekert köré, amelyek meggátolták , hogy kimarja magát.
Stephanie órákig ült mellette miközben ő pihent a mosogatóba. Ez volt az egyetlen helyzet, és hely amikor nem sírt.

Ekkor talált rá az édesanyja egy internetes fórumra, ahol arról beszélgettek hasonló betegséggel küzdő gyermekek édesanyjai, hogy mik is a szteroid érzékenység mellékhatásai.

Stephanie rögtön felismerte, hogy az ő fiának is ez a baja!
A gyógyszereket felfüggesztette, és elkezdte házilag kenőcsökkel kezelni a fia bőrét, cink és citromfű kivonatokkal.
A kombináció bevált, hamarosan Ézsiás bőre kezdett gyógyulni, és eltűntek a foltok róla.
10 hónap kellett a teljes regenerációra,

bab5

Ezt a történetet többek okulására hoztam, hogy lássátok, nem biztos hogy az orvosok elsőre jól látják a dolgokat. Hallgassatok az ösztöneitekre, és az mindenben segíteni fog.
Forduljatok a természet felé, hiszen minden gyógyír megtalálható ott..

loading...

Ezt láttad már?

Itt még csak 12 éves… 16 éves koráig 43.200 alkalommal erőszakolták meg

Karla Jacinto 12 éves volt, amikor elkezdte pályafutását és azt gondolta, hogy megtalálta élete nagy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?