17 kínos pillanat, amikor semmi sem ment terv szerint

Az emberek többsége mindent megtesz azért, hogy élete legfontosabb és legérdekesebb pillanatait fotó vagy videó formájában is megörökítse. Sosem tudhatjuk azonban, hogy az így készült képkockák mikor csípnek el épp egy egészen abszurd balesetet vagy egy váratlanul nagy kudarcot az egyébként féktelenül boldog pillanatok közepette. Az alábbi képeken is ez történt, a végeredmény pedig minden esetben önmagáért beszél…?

1. Ez a kis kölyök épp most tudta meg, hogy az édesanyja parókát hord. 2. Miért ne rendezz tudományos-témájú születésnapot a gyermekednek: 3. ,,Megpróbáltam megismételni a hajdobálós-tengerpartos Instagram fotót.” 4. Kézből majom etetés – nem túl jó ötlet. 5. Úgy gondolta, hogy jó ötlet lehet a kamerára rögzíteni élete első (saját maga által elvégzett) hajvágását. 6. Talán mégsem volt olyan jó ötlet ez a házasság?! ?

7. Mindig győződj meg róla, hogy kizártad a szobából a kíváncsi házi kedvenceket, mielőtt jógázni kezdesz a kamera előtt. 8. ,,Még egy kicsit menj hátrébb…” 9. Erre nem volt felkészülve, ez azért látszik rajta. 10. A pillanat, amikor rájössz, hogy te vagy az egyetlen fehér ember ezen a repülőn. 11. Minnie-egérnek mintha más tervei lettek volna Mickey-vel. 12. ,,Az unokaöcsémnek élete álma volt, hogy kézbe vehessen egy aligátort. Szerintem nem így képzelte el ezt a pillanatot…” 13. ,,Gondoltam, lövök egy képet a fiamról, hogy milyen jól szórakozik az ugrálóvárban és elküldhessem az anyjának…” 14. Ez a férfi egyedüli férjként ment el a környékbeli háziasszonyok bor&festés estjére…? 15. Pont a szeme közé!

16. ,,Senki sem akart karácsonyi képet készíteni, de édesapánk erősködött…” 17. ,,Ígéretes barátságnak indult, de a simogatás felénél egyszer csak halkan morogni kezdett…”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏