loading...

Gáspár Virág 110 kg-ra hízott .

Amíg az RTL Klub Győzike show-jának korábbi szériáiban inkább Gáspár Evelynre fért volna rá a fogyás, most úgy tűnik, a kis Virág is felzárkózott nővéréhez. A pöttöm lánykából néhány év alatt elhízott gyerek vált, ám úgy tűnik a híres szülők ezzel mit sem törődnek.
58748_gaspar-evelin-2002
Amíg Bea korábban elárulta, hogy nem képes fegyelmezni a gyerekeit, addig Győző nem is érzékeli, hogy lenne valami probléma. Az édesapa úgy véli, hogy Virág egyáltalán nem kövér, sőt, ez így normális egy vele egykorú gyermek esetében. Még örül is, hogy jó étvágyú a csemetéje.
gaspar_virag2
Mindehhez kommentár nem is szükségeltetik – Virág fotói magukért beszélnek. Győző valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy a gyermekkori túlsúly nem csupán esztétikai kérdés. A kiskori elhízás a felnőttkorra is rányomja bélyegét, kutatások szerint a gyerekkorban túlsúlyos emberek többnyire egész életükben pluszkilókkal küzdenek.
Nem beszélve azokról a betegségekről – cukorbetegség, magas vérnyomás, lúdtalp – amelyek a kövér gyerekeknek járnak osztályrészül szüleik hányavetisége miatt.
gaspar-gyozo-es-virag(1)

Szeretnéd megosztani ezt a bejegyzést?
Jelentkezz be Facebook profiloddal a megosztáshoz!

Facebook login
loading...

Ezt láttad már?

hiresseg-halala13

13 híresség, aki meghalt anélkül, hogy észrevettük volna

Az élet zajlik. Ez tény. De néha annyira hektikus, hogy hajlamosak vagyunk elmulasztani néhány fontosabb …

error: