loading...

10 dolog, amit minden nap rosszul csinálunk

Vannak dolgok az életben, amelyeket annyira megszoktunk, hogy át sem fut az agyunkon, hogy lehetne máshogy is csinálni. Máshogyan: sokkal hatásosabban, egyszerűbben, esetleg egészségesebben. Ezek olyan dolgok, amelyek vagy nagyon fiatalon, vagy már születésünk óta belénk ivódtak, anélkül, hogy változtattunk volna a szokásainkon. Most mutatunk nektek tíz megoldást, amellyel sokkal könnyebben végezhetitek ezeket a mindennapos teendőket!

Dobozos üdítő és szívószál

A szívószálat a nyitófülön levő lyukon át tedd be a dobozba, így a kólád sosem fog kiömleni.

A tökéletes tükörtojás

Nem kell semmilyen extra konyhai eszköz hozzá: elég egy nagy hagyma karikája, és így könnyen elkészítheted a tökéletes kör alakú tojást!

Vezetékek összedugása

Többé nem fognak szétjönni a hosszabbítók és kábelek: a képen látható módon kell őket összedugni!

Fokhagymapucolás

Hirdetés

Tedd a hagymafejet egy befőttesüvegbe és alaposan rázd meg, mintha egy shake-et kevernél: A gerezdek pillanatok alatt elválnak egymástól.

A tökéletes körömfestés titka

Ha követed a fenti rajzos utasítást, a körmeid gyönyörűen egyenletesen lesznek kifestve!

Sör lehűtése pillanatok alatt

Göngyöld nedves papírtörlőbe az üveget, és tedd be a hűtőbe – negyed óra múlva jéghideg lesz az italod!

Cipőfűző bekötése

Ezt a módszert Ayana Fieggen dolgozta ki. Soha többé nem fognak kicsomózódni a fűzőid – kivéve persze, ha a saját kezeiddel kötöd ki őket!

Jégkrémszendvics

Mentsd el nyárra az ötletet: a hazánkban is kapható kis poharas fagyiból és két szelet kekszből kész a tökéletes hőségűző nasi.

Műanyag csomagolás kibontása

Nincs is idegesítőbb a szétszedhetetlen műanyag csomagolásoknál. Azonban ha egy konzervnyitót használsz, pillanatok alatt kiszabadíthatod a frissen vásárolt holmit a műanyag pokolból!

Pólóhajtogatás

Fogj meg egy pólót és kövesd a lépéseket. Ez mágia, nem vitás!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?