10 ember, aki olyan életmódot választott, ami elsőre furcsa viccnek tűnik, pedig ez komoly

Minden ember egyedi és különleges, és mindenki maga dönti el, hogy mihez kezd az életével, vagy hogyan irányítja azt. Ebben nincs semmi meglepő vagy törvénytelen, mi pedig csak annyit tehetünk, hogy tiszteljük és elfogadjuk más emberek döntését, még akkor is, ha kissé furcsának tűnik az.

10. A macskanő, aki 1000 szőrös kis kedvenccel él együtt.

Linea Lattanzio története azzal kezdődött, hogy az édesanyja gyerekként nem engedte meg neki, hogy macskát tartson. A cicák iránti lelkesedése azonban nem hogy nem csökkent, még nőtt is az évek során. Ez az egész odáig fajult, hogy saját árvaházat nyitott a macskáknak a saját otthonában.

12 hektáros kaliforniai földjén folyamatosan rengeteg macska fordul meg a nőnél, melyek egy része aztán új gazdára talál. Az évek során Linea több mint 19.000 macskát vett már a gondozásába hosszabb-rövidebb időre.

9. Egy férj és feleség, akik úgy élnek, mintha a viktoriánus korban élnének.

Sarah Crisman és férje, Gabriel a viktoriánus korban élnek. Mármint szó szerint. A pár szándékosan hagyott fel minden modern technikával, és a mai napig egy kancsó víz segítségével zuhanyoznak, miközben a ruháikat is maguknak varrják. Nem vezetnek autót és a házukat is olajlámpákkal világítják meg.

8. A brit férfi, aki kutyaként él.

Ki ne álmodott volna már arról, hogy kutya vagy macska legyen? Egy Tom nevű brit férfi ezt valóra is váltotta. A férfi szabadidejében kutyajelmezt visel és úgy viselkedik, mint egy állat. Szeret kutyajátékokkal játszani, tálból enni, és nagyon boldog, amikor sétálni viszi őt a párja. A férfi elmondása szerint ez számára egyfajta menekülés a valóságtól és annak problémái elől.

7. A férfi, aki több mint 30 évig keresztet hordott a hátán.

Lindsay Hamon több mint 30 éve egy óriási keresztet hord a hátán, miközben Istenről regél az embereknek. A férfi több mint 19 országot járt már be, és nem szándékozik abbahagyni. Hamon 1987-ben kezdett prédikálni.

6. A fiú, aki szereti a csótányokat.

Kyle Candiland egy fiatal srác, aki nem tudja elképzelni az életét csótányok nélkül. Nem csak házi kedvencként tartja őket. Egyes rovarfajták madarak és egyéb állatok etetésére is alkalmasak, ezért Kyle tenyészti, majd eladja őket. A srác körülbelül 200.000 csótányt tart egyszerre az otthonában, gyűjteményében pedig 130 különböző faj található.

5. Amikor a színek szeretete életformává változik.

Elisabeth Rosenthal egy kedves és aranyos nagymama, aki imádja a zöld színt. Elmondása szerint boldoggá teszi őt, ezért 25 éve egy elég szokatlan életmódot folytat. Minden ruhája, kiegészítője, bútora és kozmetikuma, de még a haja is zöld színű.

4. A lány, aki valóra váltotta álmát és sellő lett.

Cassia Shells gyerekkora óta gyűjti a halfarkú sellő babákat. 29 éves korára a mitológiai szépségek iránti szeretete odáig fajult, hogy maga is sellő jelmezbe öltözött, és úgy is kezdett élni. A háza leginkább egy vízalatti birodalomhoz hasonlít, minden a kék árnyalataival kapcsolatos, vagy pikkely és sellőfarok formájú.

3. Mick Dodge – Egy öreg remete, aki belefáradt a világba.

Mick Dodge-nak egy nap elege lett a civilizációból és a modern társadalom problémáiból, ezért úgy döntött, hogy remetévé válik. Az erdőbe költözött, megtanult önállóan élelemhez jutni, a szabadban aludt és tobozokkal mosott fogat.

Dodge több mint 30 éve él már így, nemrégiben azonban dokumentum filmet készített róla a National Geographic, amitől a férfi hihetetlenül népszerűvé vált az interneten.

2. Egy kanadai család, aki felhagyott a modern kényelemmel és visszatért 1986-ba.

Blair Macmillan és családja úgy él, mintha 1986-ban lenne. Nem használnak modern kütyüket, internetet. Hogy miért? A kétgyermekes apuka attól tartott, hogy fiai a modern technika rabjává válnak.

A család ezért nem alkalmaz 1986 után megjelent technológiát, az információkereséshez például enciklopédiákat és segédkönyveket használnak. A gyerekek nem ülnek sokáig a tévé előtt és szívesebben vesznek részt inkább az aktív játékokban.

1. Amu Haji – a férfi, aki 60 éve nem mosakodott.

Az iráni csavargó, Amu Haji a higiénia iránti ellenszenvével vált híressé. A férfi az elmúlt 60 évben nem fürdött. Azt állítja, hogy a zuhanyozás igazi katasztrófa számára, ami után mindig beteg lett, és fél, hogy meghalna miatta.

Amu rendkívül primitív életmódot folytat, egyetlen kincse a pipája. Elutasítja a friss ételt és italt, szerencséjére azonban a helyi lakosok nagyon vigyáznak rá és mindenben segítik.

forrás
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏