10 lenyűgöző átalakítás olyan stylistoktól, akik tudják, hogyan kell minden nőből előhozni a királynőt

Bármelyik nő nézhet ki úgy, mint egy királynő, csak megfelelő megjelenést kell választani magának. Nem hiszed? Akkor bebizonyítjuk neked! Ebben pedig a lettországi Bogomolov’ Image School, vagyis a Nemzetközi Stylist-képző iskola végzős diákjai lesznek a segítségünkre, akik különböző korú és szakmájú embereket választottak ki az „Átalakulás” című projektjükhöz, az eredmény pedig minden esetben önmagáért beszél.

A Liked.hu-nál tudjuk jól, hogy a mindennapok forgatagában nem mindig tudunk kellő időt szánni magunkra, pedig ahogy a most következő képek is mutatják: minden nőben ott rejtőzik legbelül egy királynő!

Marina számára a stylistok egy elegáns stílust választottak, miközben a színes megjelenésre is kellő hangsúlyt fektettek. Az öregesnek tűnő fekete hajszínt csokoládébarnára változtatták, emellett frufrut is kapott, ami segített megpuhítani az ovális arcformát.

10. Marina – 42 éves, iskolai tanár

Marina számára a stylistok egy elegáns stílust választottak, miközben a színes megjelenésre is kellő hangsúlyt fektettek. Az öregesnek tűnő fekete hajszínt csokoládébarnára változtatták, emellett frufrut is kapott, ami segített megpuhítani az ovális arcformát.

9. Elena – 47 éves, iskolai tanár

A stylistok teljesen újrafaragták Elena megjelenését, ami így nemes, kecses és elegáns, ugyanakkor mégis érzéki és modern lett. A stílushoz igazították a hajszínt, valamint hidegebb tónusú sminket választottak.

8. Olga – 52 éves, jóga tanár

Olga fiatalabbnak, frissebbnek és modernebbnek szeretett volna kinézni, ezért a stylistok több különböző szettet is választottak neki, amik nemcsak kiemelik a megjelenésében rejlő sokoldalúságot, de egyúttal segítenek is bármikor kitűnni a tömegből.

7. Tatyana – 57 éves, vállalkozó

Tatyana saját céget vezet és folyamatosan az üzleti életben tevékenykedik, ezért a megjelenésének is magas rangot kell sugároznia, de nem szabad túl konzervatívnak tűnnie.Energetikus és céltudatos külsőt szeretett volna, amivel könnyedén lenyűgözheti a partnereit. A stylistok ezért olyan külsőt választottak neki, amik kihangsúlyozzák az alakját, de mégis modern hatást keltenek.

6. Rita – 47 éves, pedagógus

A stylistek sötétebbé tették Rita haját, hogy fényesebbé és részletgazdagabbá tegyék a megjelenését, ami így dinamikus, kreatív személyről árulkodó képet kölcsönzött neki.

5. Christina – 37 éves, pszichológus

Christina számára a stylistok melegebb hajszínt választottak, mivel a korábbi hajszín túl előnytelen volt az arcnak. A gardróbjában található ruháknak mostantól a fényességen és az élénkségen van a hangsúlyuk, miközben elegáns és nőies megjelenést is kölcsönöznek.

4. Irina – 51 éves, szabadúszó művész

Irina úgy vélte, hogy a megjelenése nem felel meg az életmódjának: portrékat fest, táncol, emellett tanult művész, akinek mély ismeretei vannak a zene és az építészet terén. Frizurája drámai változásokon ment keresztül, ruhatárát pedig úgy tervezték újra, hogy kihangsúlyozza az intelligenciáját és a kreatív hajlamait.

3. Catherine – 37 éves, tervező

Catherine játékokat és ékszereket tervez, szabadidejében pedig a férjével együtt énekel és játszik egy színházban. Azt akarta, hogy a megjelenése modernebb és fiatalosabb legyen. Megjelenéséhez a stylistok a modern divatirányzatokat hangsúlyos és nagyon kifejező motívumokkal kombinálták.

2. Jolanta – 39 éves, postai dolgozó

Jolanta új megjelenése főként a meghatározó jellemét és a lelkesedését szimbolizálja. A stylistok androgün stílusú ruházatot ajánlottak neki, amivel remekül lehet kompenzálni a „fiús” alakot.

1. Svetlana – 37 éves, egyetemi docens

Az új hajszín frissebbé és fiatalosabbá teszi az arcot, eleganciát kölcsönözve a megjelenésnek. A ruhatár úgy lett kialakítva, hogy hangsúlyozza Svetlana szakmai státuszát, miközben a nőiességet is előtérbe helyezi.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏