11 évesen lett apuka ez a srác. Nézze meg az anyukát

11-eves-apuka
“Az egyik pillanatban még a játékaiddal játszol, a másikban apa vagy. “ Alfie 12 évesen feküdt le barátnőjével. Ma 18 éves, és romokban az élete.
12 évesen feküdt le 15 éves barátnőjével. Alfie Pattern és Chantelle Stedman története 2009-ben bejárta a világsajtót. A Bors is megírta, a fiú egy hónapig azt hitte, 13 évesen apa lett, de a DNS-vizsgálat kimutatta, szintén kiskorú barátnője fűvel-fával lefeküdt, és nem ő a kis Maisie apja. A most 18 éves Alfie a The Sunnak először adott interjút azóta, hogy kiderült, mégsem vált az ország egyik legfiatalabb apjává.
– Amikor a kezembe vettem a babát, földöntúli boldogságot éreztem – mesélte Alfie, milyen érzés volt szülőnek hinnie magát alig 13 évesen. – Ám utána rettenetes időszak jött el az életemben, amit azóta sem múlt el. Nem fejeztem be a sulit, nincs érettségim, sem munkám, egész nap itthon ülök és tévézek, segélyből élek. Belegondolni is rossz, mi lenne, ha most még egy gyerek is itt lenne a nyakamon.

Alfie 12 éves volt, amikor lefeküdt az utcában lakó 15 éves barátnőjével. Az elvált édesanya nem hitte volna, hogy fia már érdeklődik a lányok után, így hagyta, kis barátnőjével együtt aludjon. Aztán alaposan megdöbbent.

Amikor még apának hitte magát a 13 éves gyerek

– Álmunkban sem gondoltam, hogy szexelnek – mondta el a fiú édesanyja, Nicola. – Alfie annyira gyerek volt még, nem is kamaszodott.

Mára a srác bölcsebb lett, és egyben megkeseredett.

– A legnagyobb hiba, amit valaha elkövettem, az az, hogy olyan fiatalon elkezdtem a nemi életet. Azt sem tudtam, hogy mit csinálok. Óva intek mindenkit attól, korán kezdjen bele. Az egyik pillanatban még a szobádban játszol, a másikban apa vagy. Bumm, vége az életednek.

A sokkoló fotó, amint a gyerek Alfie kezében tartja a kisbabát, bejárta a világot.

– Egy életen át meg leszek bélyegezve. Hiába derült ki később, a gyerek nem az enyém, a mai napig kapok telefonokat, üzeneteket, beszólásokat az utcán, bárhova is megyek.

11-eves-apuka1

A boldog család – zűrös háttér

Amikor kiderült a lány terhessége, Alfie sztár lett, a világ legfiatalabb apukájaként kezdték emlegetni. Néhány nappal később azonban már két másik fiú is jelentkezett, akik jó eséllyel indulhattak az apaszerepre, így a szülők egy 300 fontos, azaz 97 ezer forintos DNS vizsgálatot kértek.

– Mély depresszióba estem, amikor megjött az eredmény, és rájöttem, nem én vagyok az apa. Majdnem belepusztultam. Napokig sírtam a szobámban. Óriási csalódás volt, hogy Chantelle mással is lefeküdt, pedig nekem azt állította, még szűz – mondta el Alfie.

– Persze most már tudom, szerencsém volt. Azóta már volt két kapcsolatom, de egy ideig még biztosan nem szeretnék gyereket. Talán majd egyszer.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏