loading...

11 képregény, ami jól mutatja, hogy mennyire különbözik a mai világ a közelmúlttól

Az idő folyamatosan gyorsul. A középkorban például 100 év alatt tulajdonképpen semmi sem változott, napjainkban azonban néhány évtized is konkrét korszakokat különít el egymástól. Gondolnád például, hogy 2009-ben még egy olyan világban éltünk, ahol nem volt Instagram vagy Trónok harca?! Pedig így van, manapság pedig már kis túlzással elképzelhetetlen ezek nélkül az életünk. A most következő képregények remekül mutatják be, hogy milyen elképesztő változáson is ment át a társadalmunk pusztán néhány év vagy évtized alatt.

1. Megváltozott a család iránti hozzáállás. 2. Elkezdtünk nagyobb figyelmet fordítani a biztonságra. 3. A sorozatok minősége sokat változott, de az új évadok türelmetlen várása semmit sem. 4. Már nem lepnek meg minket a különleges háziállatok. 5. A kütyüjeink rabjai lettünk. 6. Annyira, hogy néha már észre sem vesszük egymást. 7. De van, ami azóta sem változott, csak “átalakult”. 8. A nap 24 órájában. 9. Így vagy úgy, de még mindig helyhez vagyunk kötve olykor a telefonjaink miatt. 10. Néha talán nem is sejtjük, de bizonyos szokásaink semmit sem változtak, csak kissé átalakultak. 11. A macskák logikája természetesen mit sem változott.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

16 ember, akiről még saccperkábé sem lehet megmondani, hogy hány éves

Gyakran előfordul, hogy egyes személyekre nézve egyszerűen lehetetlen megállapítani azok életkorát. Ilyenkor minél tovább nézzük …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?