11 női fenékfajta, amiért megőrülnek a férfiak

„Hű, micsoda feneke van” – gyakran hallható az előbbi mondat (és különböző változatai), amikor egy jó popsival megáldott hölgyet néz meg a férfiember. No, de lássuk csak, formájuk, kinézetük alapján ki hogyan vélekedik a női tomporokról, melyik a nyerő, a kerek, a feszes, a ruganyos, és melyik áll (vagy ül) a sor végén? Popsi projekt indul…
1606_bigger

Átlagos

Se nem kicsi, se nem nagy, se nem feszes, se nem löttyedt, se nem kemény, se nem puha stb., azaz átlagos. Férfitársaim nem túl határozottan, de bólogattak, amikor soroltam a „normálfar” sajátosságait. Elfogadható, jó, alakítható – hangoztak a válaszok. Ebben többnyire mindenki egyetért. Jöhet a következő!

Nagy

Ez esetben már megoszlottak a vélemények. Van, akinek bejön a nagy fenék. Hozzátéve ezt, hogy a közepesen nagy még lehet vonzó. Beolajozva akár szexinek is mondható – hangzott a megjegyzés. Ugyebár ízlések és pofonok, a másik tábor a becses fertályokból a kisebbet részesíti előnyben. Van mit fogni a nagyon, és különben is, ha tetszik a csaj, lényegtelen ez a kis „apróság” – jó érv, végül is ez a legfontosabb, ha bejön a nő, akkor ez már elhanyagolható. Százalékban: negyven a közepesen nagy mellett van, a többi nem mondott kategorikusan nemet, de inkább a kisebb méretek felé húzna.

Kicsi

A nagyon kicsi nem jó, hiányérzetet ad – így szól az egyik vélemény. Kontra is van: Az ilyen ülep izgató. Harminc százaléknak tetszett a baráti társaságból a kicsi tompor, a többi ugyan nem elutasító ez ügyben, de ha választani lehetne, inkább voksolnának a teltebb formák mellett.

Kerek

Női popsi témában az ideális szinonimája. Éppen ezért többnek ez egyfajta elérhetetlen „eszmény”. Néhányan a kerek popót a beképzelt nővel társítják. Számomra felfoghatatlan, miért. Talán azért, mert a gömbölyűséget hosszú munkával érte el a nő, és megválogatja, kivel szeretne lenni, esetleg egy hozzáhasonlóan jó, szép külsőre törekvő férfival? Megfigyelhető, azok a férfiak, akik edzőteremben sportolnak, inkább a kerek popsijú nőkre buknak és azok viszont, a sportos testalkatú fickókra. ( Természetesen van kivétel. ) Nyolcvan százalék a kerek mellett van.
szexi-noi-fenek-tanga

Lapos

Hasonló az eset, mint a kicsi popsinál. Közel harminc százalék mondja rá, hogy nincs baj ez ilyen típusú tomporokkal, a többi közül van egynéhánynak olyan barátnője, amelyik lapos fenekű. Ez van. Bizonyos pózoknál ez észre sem vehető. És különben is.

Kidomborodó

Ebből a fajtából a túlságosan kidomborodóra kell gondolni ez esetben. A nagyobb és a kerek popsi egyvelege. Talán ezért nem volt egy zokszó sem, sőt, érintés és látvány szempontjából is megfelelő. Van, akinek túlzás, de nem sokan utasítanának el egy ilyen formájú popsival rendelkező hölgyet. Közel nyolcvan százalék úgy gondolja, bőven belefér az elfogadhatóba.

Széles

A széles fenék is lehet vonzó, nem szabad kizárni az esélyét – nos, ez jól hangzik, de a számok mást mutatnak. Nyolcvan százalék nemmel reagált a formára, ám ez nem azt jelenti, hogy ha az összhatás jó, kizáró ok lenne a széles popó. Nem az, de nem is előny az elmondottak alapján.

Alma- vagy körteformájú

Az alma kevésbé volt szimpatikus, a körte viszont annál inkább. Míg az előbbinél negyven százalék gondolta jónak, addig utóbbinál több mint hetven vélekedett pozitívan. A körte formásabb – így hangzott az egyik érv.

Ápolt

A szőrtelenített fenék kellemes látványt nyújt. Simasága jó érzést kelt. Döntő többség az ápoltság mellett döntött. Anarancsbőrrel nincs akkora baj, mint amekkorát a nők gerjesztenek maguk körül, legalábbis a válaszok alapján jelenthető ez így ki.

Feszes

Kevés kemény és feszes popó van, és az az igazság, hogy bár jól hangzik, és az érintése sem rossz, ám azért a ruganyosság előrébbvaló. A keménység és feszesség a tartásán látszódjék – az egyik megjegyzés.

Ernyedt

Nem előnyös, de nem is jelent tragédiát. Amúgy sporttal javítható. Erről talán Sasa (Kiss Sándor) edző tudna többet mondani a hölgyeknek. Nyolcvan százalék nem gondolja szépnek az ernyedt feneket.

Összegzés

Jól megfogalmazódott korábban, hogy legyen szó kerekről, gömbölyűről, esetleg csúcsosról, nagyról, kicsiről, laposról, kidomborodóról, úgyis az számít, mennyire tetszik a nő teljes egészében. Nem lehet csak egy részt kiemelni, azt megnézve véleményt mondani. Ostobaság… Senki sem tökéletes…

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏