12 irritáló embertípus, akik a leggyakrabban akadályoznak minket séta közben

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy valaki az utunkban állt, amikor mi nagyon siettünk, csak azért, hogy elküldhessen egy üzenetet a Messengeren, vagy hogy képet készítsen egy híres látnivalóról. Ez roppant bosszantó tud lenni, különösen egy nagyvárosban, ahol úton-útfélen ilyen emberekkel találkozhatunk.

A Liked.hu-nál most 12 roppant irritáló embertípust gyűjtöttünk össze, akikkel egyszer-kétszer biztos, hogy már Te is találkoztál életed során. ?

Akkor is elállják az utad, hogy elküldjék azt az üzenetet a Messengeren, ha te épp rohansz a buszhoz.

Fogalma sincs hol van, talán még arról sem, hogy mit csinál, viszont ezt mindig a lehető legforgalmasabb helyen, például a metróajtónál vagy a mozgólépcsőnél csinálja, hogy minél több embert akadályozzon vele.

1. A technológia megszállottja.

Akkor is elállják az utad, hogy elküldjék azt az üzenetet a Messengeren, ha te épp rohansz a buszhoz.

2. Az eltévedt lélek

Fogalma sincs hol van, talán még arról sem, hogy mit csinál, viszont ezt mindig a lehető legforgalmasabb helyen, például a metróajtónál vagy a mozgólépcsőnél csinálja, hogy minél több embert akadályozzon vele.

3. A plázatípus

Ezek az emberek bárhol és bármikor olyan lassan, másokat akadályozva sétálnak, mintha csak vasárnap délután sétálgatnának épp a plázában.

4. A cikk-cakkosok

Ezek az emberek azok, akik direkt pontosan veled szembe mennek, hogy aztán a gondolataidból kiolvasva pont ugyanabból az irányból próbáljanak kikerülni téged, ahonnan te őket, melynek eredménye általában egy nem mindennapi táncos koreográfia.

5. Az őrült kerékpáros

Ott a biciklisáv az úttest szélén, de ő azért is inkább a járdán teker, mert fél az autóktól. Bamba természetű és figyelmetlen, ezért előszeretettel üti el az embereket.

6. Útfoglaló csoport

Ez rendszerint egy fiatal tinédzserekből álló iskolai vagy baráti társaság, akik szándékosan úgy közlekednek az utcán, hogy még véletlenül se lehessen semmilyen irányból sem kikerülni őket.

7. A turisták

Legalább egyszer az életben mindannyian utaztunk már idegen városba, szóval nem csak láttuk, de valószínűleg magunk is részt vettünk abban a tipikus turista szokásban, amikor az emberek az utca közepén állva/pózolva készítenek fotókat a híres emlékművekről.

8. A bizonytalan

Míg a legtöbben egyenesen sétálnak a céljuk felé, ez a típus céltalanul lézeng, és teljesen kiszámíthatatlan a mozgása, ami nagyban megnehezíti a kielőzését. Néha a legbiztonságosabb, ha inkább átmegyünk az utca másik oldalára, és úgy előzzük ki.

9. Ügyféltoborzók

Szegény, elveszett lelkek, akik munkába igyekvő vagy onnan hazafelé tartó embereket terrorizálják, hogy különféle haszontalan cuccokat sózzanak rájuk, vagy titkos sátánista szektába invitálják őket. Célszerű ezeket messziről elkerülni.

10. Az árus

Ezek az emberek üzlet nélküli eladók, akik azért állítanak meg az utcán, hogy olyan termékeket és ételeket sózzanak rád, amikre tulajdonképpen semmi szükséged, de végül úgyis elvered nála minden készpénzed.

11. A kísérők

Nem vesznek semmit, nem csinálnak semmit, viszont gondosan beállnak eléd a sorba, mintha bármi keresnivalójuk is lenne ott, ezzel foglalva a helyet, és még tömöttebbé téve az egyébként sem rövid sorokat.

12. A blokkoló

Ő az, akinek az egyetlen feladata és életcélja, hogy megpróbáljon az utadba állni, amikor éppen le- vagy fel szeretnél szállni a buszról, vonatról, metróról vagy villamosról. Sosem száll le, de mindig útban van.

Ugye, Te is felismertél néhányat ezek közül az embertípusok közül? ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏