13 ember, akik hosszú idő után végre újra találkoznak szeretteikkel

Tuti biztos, hogy hosszabb-rövidebb ideig mindenki volt már távol a szeretteitől, ami nem viselte meg annyira. Amikor viszont olyan váratlan események következtében nem tudnak a családtagok, párok egymással találkozni, mint a nemrég kialakult járványhelyzet, akkor sokkal nehezebben viselik a távollétet. Persze nemcsak a járvány tudja szétszakítani az embereket, hanem egy háború is vagy egyéb nem várt fordulat. Amikor a családtagoknak, partnereknek viszont lehetősége nyílik újfent találkozni, a boldogság mindenki arcára kiül. Mai cikkünkben olyan embereket hoztunk el, akik hosszú idő után végre valahára újra megölelhették szeretteiket. Figyelem, papír zsepiket elő, mert szívbemarkoló képek következnek.

1, Néhány hónapnyi kiküldetés után végre hazatértem és megölelhettem a kisfiamat.

2, 11 hónapnyi távollét után végre valahára a karomban tarthatom a barátnőm.

3, Apámmal 20 év után ma találkoztam először.

4, Ma este véletlenül találkoztam a nővéremmel, aki 2005-ben megszökött otthonról.

5, A barátnőmmel 7 hónapja nem láttuk egymást a karantén miatt, de az tartotta bennünk a lelket, hogy hamarosan megnyitják a határokat és elmehetünk egymáshoz.

6, Apukámmal 2 éve nem találkoztunk és pont akkor rendeltek el karantént mikor hazajött volna. A határzárak megnyitása után végre újra megölelhettem.

7, Édesapám nyelőcső rákban szenved édesanyám pedig kemoterápiát kap a betegsége miatt. Sajnos nem látogathatták meg egymást, mert az egészségükre nézve túl veszélyes volt, de ma az orvos megengedte, hogy találkozzanak. Szívbemarkoló jelenet volt.

8, 4 hosszú hónap után végre újra találkozhattunk és elmentünk a hegyekbe…

9, Egy év távollét után a kutyám minden lehetőséget megragadt, hogy közelemben legyen.

10, A nagyapám és az unokatestvére 75 év után újra találkoznak. A második világháború idején szétválasztották őket…

11, Én Ausztráliában a barátnőm pedig az Egyesült Királyságban él. Tegnap volt a napja, hogy jó pár hónap után végre újra találkozhattunk.

12, Ettől a férfitól ellopták az autóját, amiben kiskutyája feküdt. 10 nap után végre megtalálták és visszakerült hozzá. Nézzétek azokat a boldog könnyeket.

13, Egy édesanya, aki hosszú-hosszú évek után talált rá fiára, akit elszakítottak tőle.

Szívbemarkoló képek nem igaz?!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏