13 évesen brutálisan megerőszakolták… de ami 2 évvel később történt, attol megszakad a szíved…

Linda Trevans Herz szíve teljesen összetört. Az édesanya, aki lányával együtt Ausztráliában éltek, már nem lát esélyt arra, hogy kigyógyúljon lelki fájdalmából. Megtapasztalta azt a legrosszabb dolgot, ami egy szülővel történhet – elvesztette saját gyermekét.

Linda lánya Cassidy, csak 13 éves volt, amikor az iskola középpontjába került. “A nagyobb fiúk kiszemelték, és zaklatni kezdték. Kétszer is előfordult, hogy arcul ütötték, amikor menekülni akart a zaklató fiúk elől” – mesélte Cassidy édesanyja.
Annyira elfajult a dolog, hogy Cassidy már nem volt hajlandó iskolába menni. A fiatal lányt a szociális hálón sem hagyták békén, ott is állandóan fenyegető üzeneteket kapott. Egy bizonyos idő és kezelés eltelte után, a lány visszanyerte önbizalmát, erőt vett és hetente kétszer elment az iskolába. Úgy tűnt, hogy jobban van. A zaklató csoport vezetője még bocsánatot is kért Cassidytől, és azt szerette volna, hogy barátok legyenek.

Cassidy örült az ajánlatnak, és 2014 februárjában elment egy házibuliba az “új barátaival”. Nagyobb iskolás lányok csalogatták, hogy vegyen részt a buliban, és bátorították, hogy jót fognak szórakozni. Később kiderült, hogy ez csak egy ürügy volt, hogy Cassidy-t csapdába csalják. Aztán két nagyobb fiú rátámadt és elkezdődött a horror.

“Volt ott két idősebb fiú, akit Cassidy nem ismert. Egy másik fiú az ajtó előtt állt és karba tett kézzel nézte, ahogyan megerőszakolják a kislányomat… A két lány, akik odacsalták csak ültek, és semmit sem tettek” – mesélte Linda.

Amikor Linda megtudta, hogy lányát két 15 éves fiú megerőszakolta, teljesen kiborult. Azonnal jelentette az esetet a rendőrségen, de lányát annyira megfélemlítették, hogy nem mert feljelentést tenni ellenük. Cassidy feljelentése nélkül azonban a rendőrség nem tehetett semmit. Hihetetlen, de igaz: itt még nem ért véget a szomorú történet. Még azután is, hogy a lányt megerőszakolták, állandóan terrorizálták a szociális oldalakon. Linda nem látott más lehetőséget, ezért lányát új iskolába iratta.

De még ez sem segített a helyzeten. A kislánynál poszttraumás stressz zavarok léptek fel, oda fajult a helyzete, hogy sem enni, sem aludni nem tudott és állandó pánikrohamai voltak. Linda mindent megtett, hogy segítsen a lányának, de nem tudott. 15 évesen Cassidy úgy döntött, hogy inkább véget vet az életének.

Az édesanyában ekkor az egész világ összeomlott. Úgy érzi, hogy soha nem tudja túltenni magát azon, hogy elvesztette kislányát. De évekkel ezután képes volt arra, hogy másoknak is beszéljen róla. Azt szeretné, hogy mindenki megtudja ezt a veszélyt, ami minden fiatal lányt érinthet az iskolákban. Éppen ezért, egy üzenetet osztott meg a Facebook-on:

“Megerőszakolták és megölték a kislányomat…

Már rég el kellett volna meséljem…
A “Wellington Secondary College” iskolában van néhány pszichopata, kegyetlen diák (13-15 évesek), akik undorító dolgot műveltek az én egyetlen kislányommal.

Cassidy abban az időben csak 13 éves volt. Két évig küzdöttünk, hogy túltegye magát ezen, de nem sikerült, pedig mindent megtettünk, más iskolába is beirattuk. Pánikrohamai voltak, nem bírta a nagy tömeget, nem akart emberek között lenni. A pánikrohamai miatt egy átlagos bevásárlást sem tudtunk lebonyolítani.

22 hónapig tehetetlenül néztük, ahogyan a kislányom ezekkel a démonokkal küzd… nagyan aggódott, és még ekkor is folyamatosan terrorizálták. Telefonon és interneten zaklatták, még azután is, hogy megerőszakolták. Rémálmai voltak, szorongott emitt, pánikrohamai voltak és mentális állapota folyamatosan romlott.

Tehetetlenül néztem, ahogyan az én drága gyermekekm mentálisan és lelkileg teljesen kiszárad, míg el nem jött a szörnyű nap, amikor véget vetett életének. Egyszerűen már nem tudta elviselni a fájdalmat és szenvedést, amit ezek a “kemény legények” okoztak neki. Miattatok lett öngyilkos, 2015 december 12-én!”

“Nem tudom, hogy ki vagy, hogy hívnak, milyen szüleid vannak és a rendőrség sem tudja. Remélem, hogy elolvasod ezt az üzenetet, és életed végéig bűntudatod lesz emiatt. És egy napon, ha abban a szerencsében lesz részed, hogy saját gyermeked lesz, akkor majd gondolkozzál el azon, hogy mit tettél, és képzeld el, hogy milyen érzés lenne, ha ezt a saját gyermekeddelt tették volna!”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏