13 híresség leszármazottja, akikről eddig nagyon keveset tudtunk

Azt mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától… nos ez abban az esetben nem igaz, ha több generáció különbség van a két ember között. Természetesen van példa arra, ha valaki színész családból származik, hogy ő maga is színész lesz, de arra is nagy esély van, hogy valami másban találjon rá önmagára. Mind tudjuk, hogy a genetika iszonyú rejtélyesen működik, legyen szó akár nagyszülőkről, szülőkről vagy testvérekről, mert elképzelhető, hogy egyáltalán nem hasonlít az illető a felmenőire. Mai cikkünkben olyan hírességeket hoztunk el, akik külsőre nem igazán hasonlítanak leszármazottaikra, mégis elmondhatják magukról, hogy Charlie Chaplin, Marlon Brando és Winston Churchill unokái.

1, Charlie Chaplin és Oona Chaplin.

Oona Chaplin színész családból származik, és meglepő módon ő is ezt a karriert választotta. Anyja Geraldine Chaplin színésznő, nagyapja pedig a híres neves Charlie Chaplin. Oona legismertebb szerepe, Talisa Stark volt a Trónok Harcából, de szerepelt a The Crimson Field és a Tabu sorozatban.

2, Abraham Lincoln és Tom Hanks.

Ha még nem tudták volna, Tom Hanks, kapcsolatban áll az egyik legnagyobb amerikai elnökkel, Abraham Lincolnnal. Hanks az édesanyja által áll kapcsolatban Lincolnnal. A család attól a James Hankstől származtatja magát, aki Abraham Lincoln nagyapja volt.

3, Janet Leigh és Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis az 1978-as Halloween – A rémület éjszakája című filmnek köszönheti karrierjét. Janet Leigh pedig Jamie Lee Curtis édesanyja, aki szintén színésznő volt és Alfred Hitchcock legismertebb filmjében az 1960-as Psychoban volt látható, méghozzá az ikonikus zuhanyjelenetben.

4, Minnie Riperton és Maya Rudolph.

A szenzációs énekesnő és dalszerző, Minnie Riperton, az 1975-ös “Lovin ‘You” dal előadója, valójában a jól ismert Maya Rudolph színésznő édesanyja. A színésznő olyan filmekben és sorozatokban játszott, mint a Koszorúslányok, a Saturday Night Live, a Nagyfiúk, a Hülyék paradicsoma és még sorolhatnánk.

5, Marlon Brando és Tuki Brando

Marlon Brando, a 20. század egyik legbefolyásosabb embere és nem mellesleg Tuki Brando nagyapja. Ugyanakkor attól meg híres és befolyásos nem könnyítette meg unokája életét. A fiú apját közvetlenül a születése előtt eltették láb alól, anyja pedig végzett magával, mikor Tuki ötéves volt. Az életben zajló küzdelmek ellenére, Tuki Brando orvosi iskolát végzett, ám nem orvosként tevékenykedik, hanem modellként.

6, Anne Gwynne és Chris Pine.

Chris Pine kitűnő amerikai színész, aki nagymamája, Anne Gwynne nyomdokába lépett. Anne lyan színésznő volt, aki leginkább thrillerekben és horrorfilmekben kapott főszerepet. Unokája, Chris Pine legismertebb szerepe a Star Trekben volt, de játszott még a Förtelmes főnökökben, a Neveletlen hercegnő 2-ben és a Wonder Womanben is.

7, Debbie Reynolds, Carrie Fisher és Billie Lourd.

Ez a három kedves hölgy közvetlen leszármazottai egymásnak, akik a történelem legnépszerűbb filmjeiben és sorozataiban szerepeltek. A három színésznő közül kettő, nevezetesen Carrie Fisher és Billie Lourd, szerepelnek a Csillagok háborújában. Debbie Reynolds legismertebb filmjei az Ének az esőben, Malac a pácban, a Vadnyugat hőskora és az Öreglányok.

8, Herbert Asquith és Helena Bonham Carter.

Herbert Asquith kiemelkedő személy volt az angol történelemben. Ő volt Oxford és Asquith első grófja, valamint az Egyesült Királyság miniszterelnöke az első világháború alatt. Nem annyira ismert tény, hogy ő Helena Bonham Carter nagyapja. Legismertebb szerepei Bellatrix Lestrange volt a Harry Potterben, valamint Mrs. Lovett a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya című filmből. De ezen kívül olyan neves filmekben játszott, mint a Charlie és a csokigyár, A Király beszéde, Ocean’s 8 – Az évszázad átverése és az Éjsötét árnyék.

9, Charles Dickens és Harry Lloyd.

Charles Dickens egyik legismertebb regénye a Twist Olivér, mely egy árván maradt kisfiúról szól. Sokan nem tudják, hogy a híres író unokája Harry Lloyd, aki a Trónok Harca című sorozatban alakította Viserys Targaryen szerepét, de láthattuk már Will Scarletként is a BBC One csatorna által sugárzott Robin Hood sorozatban is. Lloyd 16 éves volt, mikor megkapta első szerepét amivel berobbant Hollywoodba.

10, Nelson Mandela és Zoleka Mandela.

Nelson Mandela, a Dél-afrikai Köztársaság elnöke volt sőt Nobel-békedíjat is nyert. Kevesen tudják, hogy ez az ember Zoleka Mandela írónő nagyapja volt. Zoleka aktivista és író, aki az Egyesült Nemzetek Közúti Közlekedésbiztonsági szervezet nagykövete lett, miután lánya tragikusan elhunyt egy autóbalesetben.

11, Pablo Picasso és Diana Widmaier Picasso.

A híres Pablo Picasso festőművész, Diana Widmaier Picasso nagyapja, aki nem meglepő módon a modern művészeteket választotta szakterületéül. Diana magánjogi és művészettörténeti diplomával rendelkezik. A Menē nevű 24 karátos ékszer-társaság társalapítója.

12, Winston Churchill és Nicholas Soames.

Winston Churchill az egyik legismertebb politikus volt, aki a második világháborúban győzelemre vitte Nagy-Britanniát. A híres ember unokája Nicholas Soames, aki nagyapja nyomdokaiba lépve politikus lett. Soames 1997 óta parlamenti képviselőként szolgál.

13, Anthony Perkins és Oz Perkins.

Anthony Perkins valószínűleg legismertebb színész, aki Alfred Hitchcock Pszichojában szerepel. A híres színész Oz Perkins édesapja, aki szintén színészként tevékenykedik.A színész olyan filmekben szerepelt, mint a Doktor Szöszi, a Gretel & Hansel, a Psycho 2. és a Már megint egy dilis amcsi film.

Te tudtál róluk?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏