13 Tweet, ami után Te is csak annyit mondasz majd: “Miért nem gondoltam erre korábban?!”

Történt már veled olyan, hogy a zuhany alatt állva vagy épp a dugóban ülve egy őrült, ám jobban belegondolva nagyon is logikus gondolat fogalmazódott meg benned a világ különféle dolgaival kapcsolatban? Egyesek ilyenkor azonnal üzenetet írnak a barátaiknak, mások a házastársukkal beszélik ki, míg vannak, akik a Twitteren keresztül küldik szét a gondolataikat a nagyvilágba.

1.

Twitter Profil

Mi van akkor, ha a légiutas-kísérők valójában nem is a kijáratok helyét mutatják, hanem egy boszorkányrituálét hajtanak végre, ami felviszi a gépet az égbe?

2.

Twitter Profil

Mi van, ha Dursley-ék azért voltak olyan gonoszak Harryvel, mert tudták, hogy egy Horcrux volt?

3.

Twitter Profil

Nincs fizikai bizonyíték arra, hogy ma kedd van. Csak hinnünk kell benne, mert valaki ezt már az első kedd óta számolja.

4.

Twitter Profil

A hang a fejünkben velünk együtt nőtt fel, és valamikor még gyermek volt.

5.

Twitter Profil

Valószínűleg mindannyiunk otthonában vannak olyan helyek, amikhez még soha nem nyúltunk hozzá.

6.

Twitter Profil

Mi van, ha az álmaink nem csupán kitalációk, hanem pillanatképek egy vagy több párhuzamos univerzumból, ahol ugyanúgy éljük az életünk?

7.

Twitter Profil

Mi van, ha a vámpírok csak vashiányos vérszegénységben szenvedők, akik a vad vérszomj mellett nagyon vágynak például a krétaporra, a kozmetikai agyagra vagy az aktív szénre?

8.

Twitter Profil

Ha feldobunk egy érmét mert nem tudunk dönteni két dolog között, és nem tetszik a végeredmény, akkor pontosan tudni fogjuk, hogy mit akarunk.

9.

Twitter Profil

Ha tényleg léteznének szuperhősök, az emberek valószínűleg direkt bűncselekményeket követnének el, csak hogy találkozhassanak velük.

10.

Twitter Profil

A 90-es években minden erővel arra tanították az embereket, hogy papír helyett műanyagot használjanak az erdők védelme érdekében, most pedig ugyanilyen erővel próbálják rávenni őket, hogy papírt használjanak műanyag helyett az óceánok védelme érdekében.

11.

Twitter Profil

Amikor szundítunk egyet, mert rossz kedvünk van, az olyan, mint amikor újraindítunk egy elektronikus eszközt, amiért elromlott.

12.

Twitter Profil

Sokszor azért gondoljuk, hogy mások élete jobb, mint a miénk, mert összehasonlítjuk az ő életük legjobb pillanatait, a mi átlagos pillanatainkkal.

13.

Twitter Profil

Mi van akkor, ha egyes férfiak azért hordanak terepmintás ruhákat, hogy körbejárva a várost levadásszák és elejtsék a leopárdmintás ruhát viselő nőket és ellopják a szívüket? ???

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏