13 Tweet olyan kínos randikról, amikor semmi sem ment a terv szerint

Néha még a régóta ismert emberek is képesek sokkoló meglepetéseket okozni, tehát semmi meglepő sincs azon, ha az éppen ismerkedési stádiumban lévő randipartnerünktől nem egészen azt kapjuk, mint várnánk. Az első randevúk sokszor okoznak kudarcot, de az sem ritka, hogy egyenesen katasztrófába torkollnak.

A Liked.hu-nál szeretjük a vicces és emlékezetes randis sztorikat, ezért szétnéztünk kicsit a Twitteren, és összegyűjtöttük az utóbbi idő legemlékezetesebb randevúit.

*miután jóéjt puszit adott*
Srác: Olyan nagyszerű vagy. Krisztina nagyon kedvelne téged.
Én: Ki az a Krisztina?
Srác: A feleségem.
Én:

1.

Dean Winchester

*miután jóéjt puszit adott*
Srác: Olyan nagyszerű vagy. Krisztina nagyon kedvelne téged.
Én: Ki az a Krisztina?
Srác: A feleségem.
Én:

2.

Dean Winchester

Első találkozásunk volt a lánnyal. Megkért, hogy kísérjem el a kórházba, és várjam meg amíg végez gyorsan, max 5 perc lesz az egész. 4 órát töltöttem a kórházban, miközben ő egy másik teremben várt a sorára. Soha nem használt ki engem ennyire még senki korábban.

3.

Dean Winchester

Elmesélte nekem, hogy a legjobb lány barátja igazából szebb nálam, és az egyetlen ok, amiért nem vele van együtt az, hogy a lány sajnos nem kedveli őt eléggé.

4.

Dean Winchester

Az első randinkon közölte: „Napi 3 órát szoktam edzeni, szóval nagyon szerencsésnek kell lenned ahhoz, hogy feladjam érted az utolsó órát és inkább veled legyek helyette.”

5.

Dean Winchester

Volt egy srác, aki elhívott engem vacsorázni meg moziba. Az étteremnél vártam rá, amikor megérkezett. Furcsán nézett rám, majd így szólt: „Nem emlékeztem rá, hogy ilyen csúnya vagy”, majd elment. Megvacsoráztam egyedül, aztán egyedül mentem a moziba. ?‍♀️

6.

Dean Winchester

Átmentem hozzá, mert ragaszkodott ahhoz, hogy ő csinálja a „vacsorát”. Félig nyers csirke volt hát a kaja, kemény krumplival, desszertnek lekvároskenyér. Hazafelé beugrottam inkább egy gyorsétterembe.

7.

Dean Winchester

Az első randinkon szólt, hogy majd felvesz engem a kocsival, de azt nem említette, hogy az anyukája fogja vezetni az autót.

8.

Dean Winchester

Egy elegáns étterembe mentem, azt hittem, hogy nagyon kellemes estém lesz. Amikor bementem, ő a bárpultnál ült. Bemutatkoztam, majd a srác azt mondta: „Azt hittem, hogy vékonyabb vagy.” Megfogtam az italát és az ölébe öntöttem, majd így szóltam: „Azt hittem, okosabb leszel.” Aznap este végül otthon pizzáztam.

9.

Dean Winchester

Egyszer vakrandin voltam egy lánnyal. Az egész vacsora alatt egy szót sem szólt, majd mikor befejezte az étkezést, felállt és kisétált. Nem sokkal később SMS-t kaptam a lánytól, amiben bocsánatot kért, hogy ma nem tudott eljönni. Ki a fenével vacsoráztam akkor?!

10.

Dean Winchester

A srác a haverja helyett véletlenül nekem küldte el üzenetben, hogy milyen kínos volt a randi, és mennyire rosszul érezte magát. Nagyon kínos csendben telt a haza út.

11.

Dean Winchester

Emlékszem egy randira.
Beültem egy sráccal egy olcsó kávézóba. Én kávét kértem, ő teát ivott. Amikor megkaptuk a számlát, a pincér a srác mellé tette le az asztalra. A srác felemelte, majd így szólt: „Figyelj!” – ekkor meglátta az üres és lenéző tekintetemet, majd folytatta: „Mivel a te kávéd drágább volt, mint az én teám, ezért inkább kifizetem a felét.”

12.

Dean Winchester

Az egyetemen az egyik barátnőm szervezett nekem egy vakrandit. Nem volt jó hangulatom, mivel néhány órával korábban egy zsaru megállított és megbüntetett gyorshajtásért. A napom csak egyre rosszabb lett, amikor kiderült, hogy a vak randis partnerem az a zsaru, aki megbírságolt.

13.

Dean Winchester

Egyszer randizni mentem egy sráccal. Már az este vége felé jártunk, amikor elfáradtam, és ásítottam egyet. Ekkor a srác a számba dugta az ujját. Erre én: „Mi volt ez?” – majd közölte, hogy bocsi, de az exével is mindig ezt csinálta. Nos, nem ismertem az exét, de teljes mértékig meg tudom érteni, hogy miért hagyta el őt.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏