14 emlékezetes alkalom, amikor a sztárok a vörös szőnyegen beírták magukat a történelembe

A kockázatos színkombinációktól a merész dizájnokon át néha a csillárnak öltözést vagy a sapkaviselést is bevállalják a sztárok azért, hogy feltűnően sokkolják a közönséget a vörös szőnyegen. Julia Roberts, Lady Gaga, Katy Perry és Whoopi Goldberg – csak néhány híresség azok közül, akik legalább egyszer megsértették már a mainstream divat íratlan szabályait a vörös szőnyegen.

14. Björk

Mikor: 2001

Hol: Oscar-gála

Mi történt: a fehér hattyúruhát úgy tervezték, hogy az énekesnő nyaka köré fonódjon, mintha átölelné őt.

13. Kim Kardashian

Mikor: 2013

Hol: Met-gála

Mi történt: magasnyakú virágmintás Givenchy ruha, amiről Kim úgy nyilatkozott, hogy szimbolikus jelentése van: egy terhes nőt mindig virágokkal kell körül venni. A ruha ettől függetlenül mémforrássá vált az interneten.

12. Lady Gaga

Mikor: 2015

Hol: Oscar-gála

Mi történt: Lady Gaga ekkor egy Azzedine Alaïa ruhában tűnt fel, de nem ez volt a fő ok, amiért felkapta őt a média, hanem az a piros kesztyű, amiről rengeteg edénymosogatással kapcsolatos mém született.

11. Sharon Stone

Mikor: 1998

Hol: Oscar-gála

Mi történt: fehér póló a Gap-ből és lila Vera Wang szoknya. Bátor döntés volt mindennapi ruházati cikkekben feltűnni ott, ahol mindenki világhírű tervezők ruháit viseli.

10. Diane Keaton

Mikor: 2004

Hol: Oscar-gála

Mi történt: Chaplin-stílusú öltöny és keménykalap. Merész választás volt ez annak idején egy nőtől.

9. Susan Sarandon

Mikor: 1996

Hol: Oscar-gála

Mi történt: bronz szatén ruha. Ebben a ruhában a színésznő maga is egy Oscar-díjnak tűnt. A ruha most a Metropolitan Museum of Art múzeum gyűjteményének a része.

8. Celine Dion

Mikor: 1999

Hol: Oscar-gála

Mi történt: egy fordítva hordott fehér öltöny. A kockázatos divatkísérletet sokan negatívan bírálták. Az egyik interjúban az énekesnő elmondta, hogy szerinte a kinézete megelőzte a korát, és ma már valószínűleg jobban értékelnék.

7. Michael Urie

Mikor: 2019

Hol: Met-gála

Mi történt: a nemek közti megosztás jelenként a színész félig rózsaszín tüll szoknyában, félig fekete csíkos öltönyben tűnt fel. Nem gyakran látni olyat, hogy valaki férfinak és nőnek is öltözik egyszerre a vörös szőnyegen.

6. Whoopi Goldberg

Mikor: 1993

Hol: Oscar-gála

Mi történt: lila frakk és élénk zöld bélés. A ruhát az egzotikus színvilága és a szokatlan formája miatt érte bírálat.

5. Billy Porter

Mikor: 2020

Hol: Grammy-gála

Mi történt: a kalap motorizált volt, így körbe-körbe mentek rajta a lelógó díszek. Bár a ruhája is feltűnő és csillogó volt, a motoros kalap és az arcát olykor elfedő rojtok ellopták a showt.

4. Billy Porter

Mikor: 2019

Hol: Oscar-gála

Mi történt: 2019-ben Billy Porter egy kombinált szmoking-szoknyával hívta fel magára a figyelmet.

3. Katy Perry

Mikor: 2019

Hol: Met-gála

Mi történt: az énekesnő egy csillárnak öltözött. A ruháján három réteg gyertya volt, a fején pedig koronaként terült el a legfelső réteg.

2. Julia Roberts

Mikor: 1990

Hol: Golden Globe-gála

Mi történt: a túlméretezett férfi stílusú ruhát még a színésznő vörös fürtjei sem tudták egyensúlyozni.

1. Julia Roberts

Mikor: 1999

Hol: A Nottinig Hill nevű hely megnyitó ünnepsége

Mi történt: szőrös hónalj. A színésznő ezúttal nem a ruhájával, hanem a hónaljkutyájával lopta el a showt. Egy 2018-as interjúban egyébként Julia Roberts elmondta, hogy tévesen mérte fel a ruha ujjának hosszúságát, és ezért történt mindez. Nem szerette volna, hogy bárki is meglássa a hónalját.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏