15 ember, aki csodával határos módon bukkant rá a rég elveszett tárgyaira

Mindannyian hagytuk már el a pénztárcánkat, mobiltelefonunkat, vagy éppen a lakáskulcsunkat. Bármennyire is mélyen érint az elvesztésük, egy idő után felhagyunk a keresésükkel, és elfogadjuk a tényt, hogy immáron sosem fogjuk többet a kezünkbe venni őket.

1.  ,,Édesapám úgy 20 évvel ezelőtt az ausztriai Attersee-tónál halászott, amikor véletlenül kiejtette a kezéből a pénztárcát és elnyelte azt a víz. Sosem gondolta volna, hogy egyszer viszont látja még, de a napokban partra mosta a víz és valaki visszajuttatta azt az édesapámnak.”

2.  Ez a hölgy 1995-ben, kertészkedés közben veszítette el a jegygyűrűjét. 16 évvel később, egy répára szorulva bukkant rá ismét.

3.  ,,A kutyusom két évvel ezelőtt hunyt el, ám élete utolsó napjaiban még elcsente tőlem a kedvenc játékomat, amit utána hónapokon át kerestem. Két év múltán a kertben sétálva bukkantam rá ismét, nem lehet szavakba önteni ezt az érzést…”

4.  ,,Két hónapig kerestük a képen látható könyvsorozat 6. kötetét, mire végre leesett nekünk a tantusz…”

5.  ,,A bátyám hónapokon át kereste a slusszkulcsát és gyakorlatilag az egész házat többször is átkutatta. El sem tudtuk képzelni, hogy hova tűnhetett el házon belül a kulcs, míg egyik nap rá döbbentünk, hogy a bátyám 2 éves fia állt a történtek mögött…”

6.  A kocsiból kiszállva véletlenül kirántotta a telefonját, ami így a magas hóba pottyant. Hosszú heteken át kereste, és amikor már épp fel akarta adni a keresést, nem várt helyen bukkant elő a készülék, ráadásul jégbe fagyva. Az igazán durva, hogy a telefon még ezután is működött.

7.  A nagyapa kikötötte egy fához a korcsolyáját az erdőben amikor kicsi volt, ám elfelejtette, hogy pontosan melyikhez. Akárhogy is kereste, nem találta és le is mondott róla végül. Hosszú-hosszú évekkel később mégiscsak rábukkant.

8.  ,,Édesapám két évvel ezelőtt hagyta el az olvasó-szemüvegét, autószerelés közben. Ma megtaláltuk.”

9.  Ez a zongora éveken keresztül tartotta ,,fogságban” a gyerekek mindenhol keresett játékait, míg teljesen véletlenül rájuk nem bukkant a család.

10.  Te is mindig elejted az autódban az aprópénzt?! Ő is. Ez a képen látható érmemennyiség 18 év munkája. Elképesztő!

11.  Évekkel ezelőtt veszítette el a képen látható golflabdát, amit most egy fatörzsbe ágyazódva látott viszont.

12.  Ezt a gyűrűt a számítógép monitorjának állványa ejtette fogságba, hosszú-hosszú évekre.

13.  Éveken át gyűjtögettek, hogy vehessenek maguknak egy fémdetektort, amivel aztán megkereshetik a tengerparton elveszített jegygyűrűjüket. 4 órán át keresgéltek a detektorral, de a tervük végül is sikerült, megtalálták az elveszejtett gyűrűt!

14.  ,,Édesanyám az egész házat átkutatta, hogy megtalálja a kedvenc fülbevalójának párját. Sehol nem találtuk, aztán hetekkel később furcsa kopogást hallottunk, amikor sétáltam a parkettán… Sosem láttam ilyen boldognak az édesanyámat azért, hogy cipővel mászkálok a házban…”

15.  Végezetül pedig egy újabb eljegyzési gyűrű, ami egy répának köszönhetően került vissza a gazdájához. Úgy látszik, hogy ezek a répák szerencsét hoznak.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏