15+ ember, aki szállodába ment, és olyan meglepetéssel találkozott, amire nem volt felkészülve

Több mint 700 ezer szálloda an a világon, és néhányban közülük valószínűleg mindannyian jártunk már, egyesek pedig talán több tucatban is megfordultak már az életük során. Manapság már az interneten keresztül választunk szállodát, ahol a rengeteg kép és videó alapján úgy tűnik, hogy pontosan tudjuk, mi vár majd ránk. De néha még így is érhetnek meglepetések.

1. ,,Bejelentkeztem egy 4 csillagos szállodába, erre szemét volt az ágy alatt. Vagy várjunk csak…”

2. Ebben a szállodában tudják, mi kell a jó alváshoz.

3. ,,Ha ezt látod egy szállod ablakából, azonnal költözz ki. Ez azt jelenti, hogy a szállodában ágyi poloskák vannak.”

  • Azért egy nem 100%. Lehet, hogy a szálloda csak egyszerre vásárolt és cserélt le jelentős mennyiségű matracot. © Polymathy1 / Reddit

4. ,,Szállodai szobát béreltünk a nászéjszakánkra. Minden nagyszerű volt, egészen addig, míg meg nem hozták nekünk a beígért süteményt és gyümölcstálat.”

5. Megfontolt ügyintézés.

  • A szállodai szobámban egy egér volt a szoba közepén. Rohangálni kezdett, én kiabáltam és hozzávágtam a papucsom. Rám hozta a frászt. Felhívtam a recepcióst, és 5 perc múlva kopogtak az ajtón. Ta-dam! Hoztak nekem egy macskát. © Irina Stolbova / Facebook

6. ,,A szállodai szobám WC-jében TV és telefon található. Máshol nincs a szobában tévé, vagyis, ha akarsz valamit nézni, akkor a vécére kell ülnöd.”

7. Mentőlétra a vendégek számára egy 4. emeleten található szállodai szobában.

8. Trükkös tükör.

  • Törökországban, Kas városában szálltam meg egy nagyon szép szállodában. A elegáns volt. Megtaláltam a tévé távirányítóját, de magát a tévét nem. Nem volt a szekrényben, a polcon sem, és a falon sem találtam. Én magam sokat utazom, és rengeteg trükköt láttam már, hogy hogyan rejtik el a tévét a szállodák, azt hittem már mindent láttam, de nem. Kezembe vettem a távirányítót, nyomkodni kezdtem a gombokat és puff! Hirtelen felkapcsolt a tévé a TÜKÖRBEN! © Natalia Vikol / Facebook

9. Ebben a szállodában két tekercs papír van a vécében, különböző irányban feltéve, hogy mindenki elégedett legyen.

10. ,,A beépített USB töltő nem működött. Gondoltam, megnézem, miért.”

11. ,,Azt írták, hogy a szobához zuhany és vécé is van. Nos, nem erre számítottam.”

12. ,,A szállodai szobámban lévő tükör nem párásodik be a közepén.”

13. ,,Szerbiában voltam. A szállodában kimentem WC-re, majd néztem: milyen szép kép! Aztán a második napon egy kicsit alaposabban is megnéztem és láttam, hogy valami nem stimmel. Ezek gumik!”

14. Ázsia-barát gyorstészta egy orosz szállodában.

15. ,,Ez a robot hozta fel nekem a reggelit a szobámba. Aztán megfordult és egyedül távozott a liftben. Elég menő!”

16. ,,Ebben a tengerparti szállodában egyszerűen nem lehet az erkélyen vagy nyitott ablakkal enni, mert berepülnek a sirályok és ellopják az ennivalót!”

17. ,,Ez a „medence részleg” a szállodában, ahol megszálltam.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏