16 brutálisan őszinte nagymama, aki nem fél kimondani, amit gondol

1.

Én: “Nagyon meleg van idebent.”
Mama: “Akkor jobb ha elkezdesz templomba járni, mert a pokolban sokkal melegebb van.”

2.

A bátyám bevallotta a családnak, hogy a fiúkat szereti, amikor egyszer csak megszólalt a nagymamánk: “Már az elejétől kezdve tudtam én, hogy nem fognak téged csípni a lányok.”

3.

A nagymamám szülinapomra olyan üdvözlőlapokat küldött, amit korábban már használtak. Használt borítékokban.
A dédnagymamám egyszer azt mondta, egyenesen az arcomba: “Mindig is azt gondoltam, hogy a Natalie egy igazi r*bancos név.” Natalie-nak hívnak….

4.

Amikor elkezdtem a fősulit, a nagymamám küldött egy doboz édes süteményt, de a mellékelt kártyára azt írta, hogy jalapeno paprikákat sütött bele, hogy “tudjam hogy gondol rám, de nem akarja, hogy tovább hízzak.”

5.

Kezébe vette az egyik óvodás fotómat, majd megszólalt: “Annak idején ezzel kergettem el a patkányokat a házból.”

6.

Most találkoztam életemben először a barátom családjával. Búcsúzásnál a nagymamája megölelt, és azt mondta, hogy nagyon örül, hogy megismerhetett. Erre én: “Köszönöm! Jó érzés tudni, hogy elfogadott a család.” Amire ő: “Ó, drágám, attól még hogy kedvelünk téged, még nem jelenti azt, hogy el is fogadunk.”

7.

Mamám: “Nahát! Te fogytál?”
Én: “Nem hiszem, de köszi!”
Mamám: “Bocsánat édesem, összekevertelek a nővéreddel.”

8.

Egyetemista koromban megkértem a mamámat, hogy tanítson meg kötni. Örült neki és azt mondta, hogy ez jó is lesz nekem, mert lefoglalom a kezeimet és nem fogok annyit enni.

9.

Egyik karácsonykor kaptam tőle egy aláírt üdvözlőkártyát, amibe azt írta: “Talán jövőre csinálsz valami olyat, amitől büszkék leszünk rád.”

10.

Amikor a nővérem elmondta a családnak, hogy terhes, de az apukával nincsenek együtt, a nagymamám felsóhajtott, rám nézett, majd azt mondta: “Mindig is azt hittük, hogy ez veled fog megtörténni.”

11.

Miután piercinget rakattam az orromba, a nagyim végigmért, majd megszólalt. “Eddig te voltál a kedvenc unokám.”

12.

19 évesen átvittem az akkori barátomat a nagymamámhoz, hogy bemutassam őket egymásnak. Az első dolog, amit a a nagyim mondott, az volt, hogy “Szóval Ben, úgy tűnik neked a kövér lányok jönnek be.”

13.

Egyszer épp a körmömet festettem, amikor a mamám odahajolt hozzám, majd azt mondta: “Ez egy nagyon szép k*rvás vörös.” Majd elsétált.

14.

Nagyjából öt éves lehettem, amikor az egész család előtt zongoráztam. Amikor végeztem, észrevettem hogy mindenki tapsol, kivéve a mamámat. Amikor megkérdeztem, hogy miért, csak annyit felelt: “Csak akkor tapsolok, ha jó.”

15.

Én (meglehetősen feldúltan): Az összes barátom megházasodik, ezt nem hiszem el!
Mamám: Az enyémek haldokolnak szívem, az se sokkal jobb.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏