16 ember, aki lakást bérelt és azóta ismeri a világ minden fájdalmát

Albérletkereséskor nyugodt, jól megközelíthető elhelyezkedésre, kedves szomszédokra és megértő főbérlőre vágyunk. A vágyaink azonban nem mindig találkoznak a valósággal. Sőt mi több, a bérlők sokszor önhibájukon kívül kerülnek váratlan és kellemetlen helyzetekbe.

1. ,,Egy hónapja panaszkodok a lakás tulajdonosának a falakban lakó élőlények miatt. Ma áttörték a plafont közvetlenül az asztalom felett.”

2. ,,A laptopom akkumulátora felrobbant és kiégette a padlót. Azt hiszem, hogy búcsút mondhatok a kauciónak.”

3. ,,Hallottam, hogy a kutyám játszik valamivel a másik szobában. Nagyon nagyot káromkodtam, amikor megláttam, hogy mivel.”

4. ,,Miután elég sok meglepetéssel teli történetet olvastam, úgy döntöttem, hogy felhívom a főbérlőmet. A fal gyanús részének átvizsgálásakor így kiderült, hogy szivárgott az egyik vízcső.”

5. ,,Eltűnt a bejárati ajtó kilincse és a zuhanycsap. A főbérlő nálam járt, miközben dolgozni voltam. Nagyon meglepett, amikor hazaérve láttam, hogy nincs kilincs és zuhany sem.”

6. ,,Eltört az egyik kilincs. A főbérlő eredeti módon oldotta meg a problémát: most ezen a lyukon keresztül átnyúlva lehet nyitni az ajtót.”

7. ,,Viszlát, napsütés! A szomszédom eladta a telkét és most egy társasház épül közvetlenül az ablakom alatt.”

8. ,,A főbérlőm állította, hogy nálam volt, amíg dolgozni voltam és kitakarította az ereszt…”

9. ,,Síházat béreltünk. Alig 5 perccel a beköltözés után leestem a lépcsőn, eltörtem a korlátot, és erősen megütöttem a csípőm. Most nem megyek síelni, és valószínűleg a kauciót sem kapom vissza.”

10. ,,Már 2 hete élünk ilyen lyukkal a plafonon. Hideg, nyirkos és dohos szaga van. A tulajdonos megígérte, hogy mindent megjavít.”

11. ,,Van valami ötletetek, hogyan tudnám eltüntetni ezt a foltot a padlóról?”

,,Kiderült, hogy a karácsonyfa folyadékkal teli állványa végig lyukas volt, és az ünnepek végére egy ekkora meglepetésben volt részünk.”

12. ,,2 évig laktam ebben a lakásban, soha semmi baj sem volt. Holnap költöznék ki, erre ma eltörtem a sütő ajtaját.”

13. ,,Olyan szerencsétlenek vagyunk, hogy egy nappal a kiköltözésünk előtt eltörött egy cső az albérletünkben és sok minden tönkrement.”

  • Nem lehet, hogy a főbérlő csinálta szándékosan? Talán nem szeretné visszaadni a kauciót. © 1973mojo1973 / Reddit
  • Biztos, hogy nem! Nagyon jóban vagyunk vele, ez tényleg csak annyi, hogy ilyen balszerencsések vagyunk. © banxnacream / Reddit

14. ,,A főbérlő valamiért a telefonkábel csatlakozóját is átfestette.”

15. ,,A főbérlőm maszek javításának eredménye az lett, hogy majdnem rám esett a lámpa.”

16. ,,Egy hónapja bérlem ezt a házat, de csak most vettem észre.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏