16 férfi, akinek az erőssége nem az izomzatában rejlik

Minden nő más és más választ adna arra a kérdésre, hogy „milyen a tökéles férfi számodra?”. A legtöbben talán a magasságot, hajszínt, testalkatot, izmokat, fizikai képességet, stb. említenék meg, pedig nem feltétlenül ebben rejlik a férfiak igazi ereje. A kitartás, a kedvesség, és a figyelmesség olyan erős férfi tulajdonság, amit nem lehet egy konditeremben beszerezni. Azok a nők pedig, akik ezt keresik egy férfiban, azok egészen biztosan boldogok lesznek az életben.

1. ,,32 órája alvás nélkül, de végre otthon vagyunk.”

2. ,,A főnökömet megihlette a beszélgetés, hogy a menstruációhoz szükséges higiéniai termékeknek világszerte ingyenesnek kellene lenniük, ezért azóta egy ilyen kosár vár minket a női mosdóban.”

3. ,,Édesapám, amint egy Braille-írásos könyvet olvas nekem.”

4. ,,Apám felhívott, hogy elmondja, egy félig halott mókust talált az udvaron. Felvette, megetette, és most a kis mókus nem akar elmenni a válláról.”

5. ,,A férjem és én elváltunk, és 12 év után először töltöttem a fiaim nélkül az anyák napját. Szomorú voltam, de a volt férjem átjött, és meglepett engem egy csodálatos reggelivel.”

6. ,,A jó barátom szigorú diétán van, ezért zöldséges fogást készítettem neki, majd megnéztük a kedvenc filmünket.”

7. ,,A barátom és én 2 évvel ezelőtt szakítottunk, de rendszeresen képet küld a macskájáról, hogy lássam, minden rendben van vele.”

8. Példamutató nevelési módszer.

Dean Winchester

Nemrég a következő jelenetet láttam egy moziban:

Apuka otthagyta a kislányát a folyosón, aki véletlenül a padlóra ejtette a nachos-tálat. Már kezdtem ideges lenni, hogy miért ilyen gonosz valaki, erre az apuka visszajött egy másik nachos-szal és azt mondta: „erre próbálj meg jobban vigyázni, kicsim”.

9. ,,A feleségem egy hete szült, és most először volt lehetőségem „apukaként” videojátékozni.”

10. ,,A kimerült, tűzoltó férjem és a legjobb barátja.”

11. ,,Apám rendszeresen küld képet a macskájáról, annak ellenére, hogy ugyanabban a házban élünk.”

12. Több ilyen emberre lenne szükség.

Dean Winchester

Késő este volt, taxival utaztam. A sofőr hirtelen megállt az út közepén, majd kiszállt. Már épp kezdtem bepánikolni, amikor megláttam, hogy két sündisznó volt az úttesten. Felvette és odébb tette őket.

13. ,,18 éves vagyok. Édesanyám még mindig őrizgeti a munkahelyén azt a rajzomat, amit egyszer 6 évesen készítettem neki.”

14. Könyvet kellene írni az ilyen emberekről.

Dean Winchester

Körülbelül egy hónapja adok enni a szomszédomban lakó idős bácsinak. Nem nagy plusz, csak egy kicsit több ételt csinálok, amikor vacsorát készítek. Ma brokkolis-parmezános farfalle-t készítettem neki. Azt mondta, hogy minden nap nagyon várja a közös vacsoráinkat, mert ez neki a nap legjobb része.

15. ,,Apám nyugdíjba ment, és most szabadidejében a közeli menhely kutyáit sétáltatja, amiről mindig be is számol nekem.”

16. Sosem késő meggondolni magunkat.

Dean Winchester

Apám, aki nem akart macskát, ma heves vitába kezdett a családdal, amiért a macska mindig ugyanolyan ízű macskatápot kap. Ragaszkodik hozzá, hogy változatos legyen az étrendje. Azóta egyébként egy másik macskát is hazahozott, amit az út mellett talált.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏