16 fotó és egy-egy erős üzenet, ami egészen a lelkünk mélyéig hatol

Vannak olyan képek, melyek mellé nem kellenek kicicomázott, részletes történetek, hiszen a puszta látványukkal is ezernyi gondolatot ébresztenek a fejünkben. Ez felbecsülhetetlen kincs, hiszen ha valami, akkor a gondolatébresztő tartalmak gyakran hiányoznak a mindennapjainkból.

A Liked.hu-nál most 16 olyan fotót gyűjtöttünk össze, melyek mellett nem lehet elmenni szó nélkül, hiszen egészen a lelkünkig hatoló, erőteljes üzenetet hordoznak.

1. Egy mókus, aki nem érti, hogy hová tűnt a fa, amiben egész életében élt.

2. Egy kutyus, aki látogatóba jött a kórházba került barátjához, és a támogatása jeleként magával hozta a kedvenc plüssnyusziját.

3. Ez most nem jött össze.

4. A holokauszt-túlélő férfi, aki üdvözli az izraeli hadseregben szolgáló unokáját.

5. Egy kutyus, aki annyira szereti a fiatal gazdáját, hogy amikor meglátja őt, egyszerűen nem tudja kontrollálni magát.

6. Egy idős férfi, aki évtizedeken keresztül a feleségével járt ide reggelizni és a felesége halála után is megtartotta ezt a szokását. Igaz, ma már csak egy régi fénykép segítségével van vele a kedvese.

7. Egy állatorvosi rendelő üzenete.

8. A kisgyerek őszintén hisz benne, hogy egy gyógypuszitól minden rendben lesz. Reméljük, igaza van.

9. ,,Ezeket a nyomokat még én készítettem, amikor három éves voltam. Egész életemben itt éltem, ám most fájdalmas búcsút kell vennem mindentől, ugyanis költözünk…”

10. ,,A tűzoltó barátomtól kérdeztem, hogy mi volt a legszomorúbb dolog, amit életében látott. Ő nem szólt semmit, csak könnyes szemekkel megmutatta nekem ezt a képet…”

11. Az egyik lombikban egy medúza, a másikban egy műanyag zacskó található. Most képzeld magad egy tengeri teknős helyébe…

12. Egy mexikói művész munkája az Egyesült Államok határán.

13. Egy kutyus, akit nem elég, hogy az első családja kirakott a menhelyen, de utána ismét örökbe fogadták őt, majd mikor kiszórakozták magukat a „gazdik”, egyszerűen visszahozták őt. Most ismét hazavinné valaki, de érthető módon nem bízik az emberekben, hiszen már kétszer is elárulták.

14. ,,Mindkét nagyapám részt vett a második világháborúban, csak épp eltérő oldalon.”

15. A sportolónak nem került semmibe, a fiúnak viszont ez lett élete eddigi legszebb napja.

16. Az élet nem áll meg, a szíriai háború után is megy tovább minden, csak hát ugyebár…

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏