16 híresség, akik a rajongójukkal jöttek össze

Nincs olyan ember a világon, aki ne kacérkodott volna el a gondolattal, hogy milyen jó lenne valamelyik híresség oldalán végigvonulni az utcán. Milyen szerencsések azok a nők vagy férfiak, akik megkaparinthatják maguknak valamelyik menő celebet. Érdekes, hogy a történetelem során többször is előfordult, hogy egy világsztár egy átlagembert választott maga mellé. Sőt! A poén az, hogy ezek a kapcsolatok sokkal tartósabbak, mint amikor két sztár jön össze.

Mutatunk nektek pár példát.

Justin Bieber és Hailey Baldwin
Hailey hatalmas rajongója volt a Justin Bieber és Selena Gomez párosnak. Justin a legtöbb tinisztárt megkaphatta volna (nyilván meg is kapott párat). Idő közben véget ért a Selena Gomez románc is és Hailey tett egy próbát. Ehhez azért kellett az édesapja is, aki színész, rendező és producer. 2014-ben kezdtek el randizni, majd 4 évre rá felvállalták a kapcsolatukat. Két éve léptek az oltár elé. Állítólag jól megvannak…

Kim Kardashian és Kanye West
Kanye West nagyon céltudatossá vált, mikor először meglátta a híres üzletasszonyt, Kim-et. Kijelentette, hogy egy nap ő lesz a felesége. Volt is egy hetedhét országra szóló esküvő Olaszországban. 4 közös gyermekük lett. Tavaly azonban valami megtörhetett náluk. 2020 második felétől külön éltek, majd idén februárban megerősítették azt a pletykát miszerint elválnak.

Jessica Alba és Cash Warren
Jessica a 2000-es évektől az egyik legszebb színésznőjeként volt nyilvántartva. Teljesen méltán. 2004-ben a Fantasztikus Négyes forgatásán ismerkedett össze Cash Warren-nel, aki produkciós asszisztensként dolgozott a filmen. A férfi nagy rajongója volt a lánynak, de úgy látszik, hogy az imái meghallgatást nyertek. 3 közös gyermekük is van és nagyon boldogok.

John Travolta és Kelly Preston
Igazából Kelly Preston maga is híres volt, azonban teljesen odáig volt Travoltáért a Pomádé című film óta. Minden áron meg akarta kaparintani az “álompasiját”. 1991-ben sikerült is. Sajnos a nő tavaly elhunyt.

Matt Damon és Luciana Barroso
Matt Damon-t minden filmrajongó ismeri. Oscar-díjas forgatókönyvíró, színész és producer. A Túl közeli rokon című filmet forgatták Miamiban, amikor egyik este betért egy bárba. Történetesen itt dolgozott az argentin hölgy. A szikra egyből megvolt kettejük között, úgyhogy rá két évre már oltár elé is vonultak. 4 közös gyermekük van.

Reese Witherspoon és Jim Toth
A magyar származású Jim tulajdonképpen a hölgy alkalmazottja volt. A férfi rajongott a sztárért, és 2011-ben sikerült is feleségül vennie. Azóta egy közös fiuk is van.

Billie Joe Armstrong és Adrienne Nesser
A Green Day énekese 1990-ben, Minneapolisban találkozott a jövendőbelijével egy koncerten. 4 évvel később egy 5 perces ceremónia keretein belül házasodtak össze. Két gyermekük van.

Patrick Dempsey és Jillian Fink
A hölgy fodrászként dolgozott és történetesen 1994-ben Patrick Dempsey ült be a székébe. Elvigyorogtak egymással aztán randizni kezdtek. 1999-ben összeházasodtak és lett három gyermekük is.

Steve Harvey és Marjorie Bridges
A népszerű humorista harmadik felesége Steve Harvey. Egy memphisi klubban látták meg egymást. Szerelem volt első látásra. Steve épp fellépett a klubban és meglátta a nőt a színpadról. Tett is egy kijelentést, hogy “Nem ismerlek de feleségül veszlek…”. Így is lett. Azóta is együtt vannak és nincs információ arról, hogy rosszba lennének.

Julia Roberts és Daniel Moder
A mexikói című film forgatásán ismerkedtek meg. Daniel operatőrként dolgozott a filmen. 2002-ben házasodtak össze. Sok mindent nem hallani róluk, ugyanis elvonultak a nyilvánosság elől.

Jerry Seinfeld és Jessica Sklar
Jerry Seinfeld népszerű humorista. Jessica férjnél volt, de 1998-ban egy konditeremben megismerkedtek összetalálkoztak. Ráadásul nem sokkal azután, hogy a nő épp visszatért a mézesheteiről. Mit tesz az élet, a nő egyből elhagyta a férjét és 1999-ben összeházasodtak. 3 gyermekük született.

Christian Bale és Sibi Blazic
Christian egy forgatás során ismerkedett meg Sibi Blazic-csal, aki Winona Ryder asszisztenseként dolgozott. Hamar összemelegedtek és 2000-ben össze is házasodtak.

Adam Sandler és Jacqueline Titone
Közös barátaik révén ismerkedtek össze. Randizgattak, majd 2003-ban összeházasodtak. Azóta két gyermekük született és állítólag boldogok.

Vilmos herceg és Kate Middleton
Kate már középiskolás korában is odavolt a hercegért. Állítólag egy őt ábrázoló poszter lógott a szobája falán. A többi meg már történelem. 2011-ben házasodtak össze és van 3 gyermekük.

Anne Hathaway és Adam Shulman
Anne Hathaway is az a színésznő, akiért a legtöbb férfi odaadná a fél karját. Adam is. 2008-ban találkoztak egy közös barátjuk révén. Hamar belobbant a láng kettejük között és 2012-ben összeházasodtak. Két gyermekük van.

Nicolas Cage és Alice Kim
Cage úr beleszeretett az egyik Los Angeles-i étterem pincérnőjébe. Na persze a hölgy sem mondott nemet a hírességnek. Összeházasodtak és gyermekük is lett.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏