16 tanács, ami totál haszontalan, cserébe viszont k*rva vicces

Manapság már számtalan hasznos tanácsot talál az ember az interneten, csak meg kell találni hozzá a megfelelő oldalt. Hisz vannak olyan trükkök és tanácsok is, melyek nem igazán használnak. Sőt, vannak egyenesen ostobaságok is. De azt senki nem mondta, hogy ne próbáld ki őket, vagy hogy nem hatásosak! ?

De ha tényleg hasznos tanácsokat keresel, akkor nézd meg ezt a pár ! ?

1. Ha nehezen térsz magadhoz reggelente, csak itasd fel egy kis kávéval kontaktlencséidet. Garantáltan ki fog pattanni a szemed! ? 2. Nem főtt le az össze víz a rizsedről? Ne aggódj! Csak fűszerezd meg pár mobillal és egyből megoldják a problémát! ? 3. Ha nincs kéznél a bornyitód, vagy csak félsz, hogy a parafadugó már megint beletörik az üvegbe, csak tedd a mélyhűtőbe a megvásárolt borodat. Hidd el, sec-perc alatt kilöki magából a dugót az a sok kása. ? 4. Nincs több sírás hagymapucolás közben! Csak be kell hozzá fóliáznod az fejedet (azért az orrodnál ne felejtsd el kilyukasztani!!!) ? 5. Zörög? Puffog? Nyekereg? Ha furcsa zajokat ad ki magából a verdád, csak hangosítsd fel a rádiót. Bömbölő zene mellett ki hallja a furcsa zajokat? ? 6. Ha folyton azon aggódsz, hogy kiszárad a sütemény a hűtőben, egyszerűen zabáld fel az összeset! ?

7. Kis asztalon, vagy ölbe tett tálcán étkezni nem az igazi…ezért használj WC deszkát! ? 8. Az autódban nem működik a motorhűtés? Nyáron egyenesen borzalmassá válik? Csak fúrj rá pár orbitális lyukat és garantált a jó szellőzés! ?? 9. A tisztítószerek nagyon károsak ránk és a környezetünkre. Felmosásra és portörlése használjunk macskát!? 10. Ha elutazol és attól félsz, hogy kirabolnak, tedd egy nagy képernyős TV dobozát a szembe szomszéd kukája mellé. ? 11. Utálod a naptejet magadra kenni, mert folyton ragacsosnak érzed magad tőle? Íme a megoldás, és még a kezed is szabad marad! ? 12. A kicsi a lakás, a fűtőtesteket kívülre szereljük fel az ablakok alá. Ha beköszönt a tél egyszerűen tárjuk ki az ablakokat. ? 13. Ha a könyvbe lyukat vágsz és bele finomságokat rejtesz, akkor úgy lakmározhatsz, hogy anyád azt hiszi, éppen tanulsz. ? 14. ha elég kövér vagy, és minden ruhadarabod feszül rád, ezzel időt és energiát is megspórolhatsz, hiszen nem kell vasalnod! ? 15. Minek lakkoznád ki az összes körmödet a lábfejeden, ha úgysem látszanak ki, csak az első kettő? ? 16. Szereld fel a légkondidat fordítva! Hogy miért? Hát…erre nincs jó kamu-magyarázat. ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏