16 vicces és nevetséges megjegyzés a mozinézőktől, amikre jobban emlékeznek az emberek, mint magukra a filmekre

A világjárvány alatt sokunknak talán a mozizás szabadsága hiányzott a legjobban. Elvégre, mi lehet jobb, mint egy új hollywoodi kasszasiker megnézése a párunkkal/barátainkkal, miközben a popcorn-t ropogtatunk és nacho-t tunkolunk, néhány székre mellettünk pedig az emberek vicces megjegyzéseket tesznek a filmmel kapcsolatban?

1. Akik ismerik a történelmet, azok ismerik a jövőt.

Dean Winchester

A harcosok épp kimásztak a ló hasából a Trója című filmben, amikor egy suttogó hang megszólalt hátul: „Tudtam!”

2. Az akcióhősök sokszor nagyon hasonlítanak.

Dean Winchester

A feleségem és én elmentünk megnézni a Halálos iramban 27. vagy hányadik részét, mindegy is, de a film felénél körülbelül Dwayne Johnsonnak és Vin Diesel-nek volt egy közös jelenete. Ekkor az egyik mellettem ülő hölgy megkérdezte a párját: „Ez két különböző ember?”.

3. Vigyázz, spoiler a Jégvarázs második részére!

Dean Winchester

Amikor megnéztem a Jégvarázs 2-t, és jött a jelenet, amiben Olaf „meghalt”, hallottam, hogy mögöttem sírni kezdenek. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, elvégre a gyerekek mindig túl komolyan veszik az ilyet, míg meg nem hallottam, ahogy egy kisgyerek azt mondja: „Ne sírj, anyu!

4. Annyi szuperhős van manapság, nem könnyű fejben tartani mindet.

Dean Winchester

Soha nem láttam még annyira kiábrándító jelenetet, mint amikor megnéztem a Végtelen háborút, és a mellettem ülő nő megkérdezte a férjét, hogy „ez meg kicsoda?”, amikor Amerika Kapitány először tűnt fel a képernyőn.

5. A Roxforton kívül tilos a varázslás!

Dean Winchester

A fekete ruhás nő című filmben van egy jelenet, amikor a kamera lassan közelít Daniel Radcliffe karakterére. Ekkor valaki bekiabálta: „Használd a varázspálcát, Harry!” – az egész mozit magára haragítva ezzel.

6. A Harry Potter univerzum olyan nagy, hogy könnyen belezavarodnak a rajongók.

Dean Winchester

Az egyik Harry Potter filmet a moziban láttam, és az utolsó jelenet közben az előttem ülő nő hangosan megkérdezte: „Ez a rész benne volt a könyvben?”

7. Neem, nem, nem, nem. Nyilván nem.

Dean Winchester

Még egyszer régen a moziban néztem a Fűrész egyik részét. Közvetlenül a film kezdése előtt egy lány azt mondta a barátjának: „Remélem, hogy ez nem olyan ijesztő film, mint a Sikoly.”

8. Mire számított egy Tarantino-filmtől?

Dean Winchester

A Kill Bill nyitójeleneténél zavarba ejtő hangok hallatszódnak még a fekete képernyő közben, egy női hang pedig bekiabálta hangosan: „én is erre vágyom!” – közvetlenül azelőtt, hogy megjelent volna a vásznon a megvert, felduzzadt és véres Umma Thurman. Amikor mindenki kinevette, a nő csak ennyit mondott: „áhh, mindegy.”

9. Mindannyiunknak megvannak a maga bálványai.

Dean Winchester

Beültem a barátommal megnézni a moziba a Pókember: Hazatérés című filmet, amiben van egy jelenet, amikor Pókember ajándékot és egy jegyzetet kap „TS”-től (Tony Stark). Ekkor a barátom felém fordult, és megkérdezte: „Taylor Swift is szerepel ebben a filmben?”

10. Felbecsülhetetlen érzés idegen emberekkel csevegni a moziban.

Dean Winchester

Egyszer, a Paranormal Activity című film közben, mialatt épp valami paranormális dolog zajlott, valaki az első sorban azt kiabálta: „Látod ezt?” és a hátsó sorból pedig válaszolt neki valaki: „Igen, látom!”

11. Amikor nem erősséged a következtetés.

Dean Winchester

Elmentem megnézni a 127 óra című filmet a moziban. Már egy ideje ment a film, amikor egy mögöttem ülő nő megszólalt: „Remélem, hogy nem az egész filmet a szikla alá szorulva tölti.”

12. Egyszerű emberek vagyunk, és ha látunk egy filmet egy bohócról meg egy lufiról, sokszor rögtön azt hisszük, hogy az a gyerekeknek szól.

Dean Winchester

2017 nyarán az egyik reggel elmentünk a haverokkal megnézni az Az című filmet. Nagy meglepetésemre egy kisgyermekese család is beült velünk a filmre. Már az előzetesek alatt azt mondta a gyerek, hogy „túl ijesztő ez nekem”, majd a film nyitójelenete után azonnal távoztak.

13. Néha mindannyian megtapasztaljuk a kudarc érzését.

Dean Winchester

Elmentem megnézni a Bohém rapszódia című filmet a nyitóhétvégén. A film után hallottam, ahogy valaki azt mondja: „Aahj, ez Freddie Mercury-ról szólt. Azt hittem, hogy Bon Jovi-ról fog.”

Sosem nevettem még annyira, mint akkor, amikor ezt meghallottam.

14. Az életrajzi filmekből tényleg sokat tanulhat az ember.

Dean Winchester

A Bohém rapszódia című filmet néztem éppen, amikor egy csapat lány megszólalt előttem: „meleg volt?”

15. Látszólag vannak, akiket csak ilyen aljas trükkel lehet Gyűrűk ura filmekre csábítani.

Dean Winchester

Emlékszem, hogy alig vártam, hogy elkezdődjön A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége című film a moziban, majd a nyitójelenet közben az egyik néző bekiabálta: „Ez nem is a Shrek!”

16. Érdekes dolgokra jöhetünk rá, ha odafigyelünk.

Dean Winchester

Körülbelül ¾-énél jártunk a Benjamin Button különös élete című filmnek, amikor a mögöttem ülő srác azt mondta a feleségének: „ez a csávó egyre fiatalabb lesz!”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏