17 kínos helyzet, amit egyikünk sem szeretne átélni személyesen

Ha hagytad már el a cipődet a vonaton, törtél össze valamit, mielőtt még kinyitottad a csomagolását, vagy pirultál már el, amikor a gyermeked kellemetlen kérdést tett fel egy idegennek, akkor valószínűleg könnyedén megérted majd cikkünk hőseinek problémáit. Ők ugyanis éppen ilyen és ehhez hasonló kínos helyzetekkel szembesültek, ám nem veszítették el a hidegvérüket, sőt: bátorságot vettek magukon, és kínos történeteiket az interneten keresztül meg is osztották a nagyvilággal.

1. Nos, legalább nem a pólóját firkálta össze.

2. ,,A 3 éves fiam ma odament ehhez a sráchoz, és szólt neki, le fog esni a nadrágja.”

3. ,,A munkahelyemen voltam, és láttam, hogy valaki egy kutyát hozott az irodába. Amikor kimentem, hogy játsszak vele, kiderült, hogy csak egy szobor.”

4. ,,Nagyon vártam, hogy megjöjjön a diplomás évkönyvem. Sajnos azonban, mint kiderült, a 153 diák közül, pont az én űrlapomat vesztették el.”

5. A srác elvesztette a cipőjét, amikor a metróajtó bezárult.

6. ,,5 perc múlva túráznom kell menni.”

7. A „Hülye kérdés: milyen hosszú egy baseball meccs?” című cikk olvasása arra utal, hogy ez a lány nem örül neki annyira, hogy a barátja őt is elhozta a meccsre.

8. ,,Nem is értem, hogy mi történt.”

9. ,,Van egy szürke hajszál a parókában, amit rendeltem.”

10. ,,Teljesen biztos voltam benne, hogy a laptopomat emeltem fel, és pakoltam el a táskámba reggel a konyhában.”

11. ,,Az Angliában élő unokatestvérem egy Mariah Carey-s tortát kért a kollégáitól a születésnapjára, de a munkatársai félreértették a kérést, és Maria Curie-s tortát csináltattak neki helyette.”

12. ,,Így tudta meg anyám, hogy mellpiercingem van.”

13. ,,Alapból kényelmetlen WC-re menned egy barátodnál, de még rosszabb, amikor rájössz, hogy elfogyott a WC-papír, és már nincs visszaút, mert átlépted a kritikus határt.”

14. ,,Most kaptam az új … áhh, semmi.”

15. ,,Olyan tintával kezdtem írni, ami melegítés hatására eltűnik a papírról. Aztán kint felejtettem a jegyzeteimet a napon.”

16. ,,Két hónapra az ablakban hagytam az egyik papucsomat, és összement.”

17. Időnként a legváratlanabb helyeken találjuk meg az elveszett dolgainkat: „Már hetek óta kerestem.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏