18 alkalom, amikor az emberek házvásárlás után váratlan meglepetésre bukkantak az előző tulajdonostól

A ház vagy lakásvásárlás az egyik legfelelősségteljesebb döntés egy ember életében. Minden vevő szeretné elkerülni a váratlan és kellemetlen meglepetéseket – de ez nem mindig sikerül. Előfordul, hogy a régi tulajdonosok meglepetéseket helyeznek el az újonnan beköltözők számára. Ezek néha kellemesek, néha pedig nem annyira.

1. ,,Anyám ingatlanügynök. Épp az egyik házat mutatta a vásárlóknak, amikor észrevette, hogy az előző tulajdonos ott felejtett valamit a háznál. Anyám hazavitte magával ezt a jóképű kisfickót.”

2. ,,Most vettem az első házamat. Eszembe se jutott, hogy vásárlás előtt ellenőrizzem a csapokat. Kiderült, hogy az összes csap ilyen a házban.”

3. ,,Nemrég vettünk egy házat, amiben az előző tulajdonosok egy pazar könyvgyűjteményt hagytak maguk után hátra. El akarom olvasni őket, de azt se tudom, hol kezdjem.”

4. ,,Új házba költöztünk, és ezt találtuk a függöny mögött az alagsori fürdőszobában.”

5. ,,Az előző tulajdonosok egy kutyaajtót csináltak, amit az én kutyám is előszeretettel használ, bár csak azt tudja figyelni, hogy ki megy fel épp a lépcsőn.”

6. ,,Az előző tulajdonos egy csomó mulcsot és térkövet hagyott a házban, szóval úgy gondoltuk, hogy kipofozzuk kicsit a kertet.”

7. ,,A házban, amit vettünk, az egyik szoba padlójában egy igazi kút található.”

8. ,,Az új házunk padlásán találtam egy 1902. október 2-ai újságot.”

9. ,,Találtam egy mancslenyomatot a nemrég vásárolt házunk egyik tégláján.”

10. ,,Most vettem egy házat. A korábbi tulajdonos nem vitte el a széfet, mert azt mondta, hogy nincs szüksége rá. Van ötletetek, hogyan nyissam ki?”

11. ,,A szüleim most költöztek új házba, és ezt az előző tulajdonosok hagyták a WC-ülőke fedelén.”

12. ,,A korábbi tulajdonosoknak nem jutott eszükbe jobb ötlet, mint konzervdobozokkal elfedni a padló repedéseit.”

13. ,,Találtam egy 1961-es feljegyzést a ház padlólemezei alatt.”

,,A falakat vakolták és a padlót lerakták 1961. április 25-én.”

14. ,,Most költöztünk be egy házba, és izgalmas felfedezést tettünk: a padlón van egy ajtó, ami egy titkos föld alatti folyosó-hálózatba vezet.”

15. ,,A lakásom régen egy rendőrőrs volt. Most is az eredeti cellaajtók vannak a házban, csak annyi, hogy fehérre festették őket.”

16. ,,A barátom vett egy házat, aminek a hátsó udvarán egy igazi kápolna található, amit az előző tulajdonos hozatott Máltáról.”

17. ,,Miért szegeznénk fel a falra, ha ragasztani is lehet? Ez az előző tulajdonos ajándéka.”

18. ,,Találtam egy titkos rejtekhelyet a mosogató felett, amiben valódi kincsek voltak: egy csomó régi érme és két gyűrű.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏