18 ember, aki tökéletesen elsajátította az önirónia művészetét

Nevess sokat, élj sokáig! Ha Te még nem eszerint a mottó szerint éled az életedet, akkor talán ideje, hogy változtass. Kutatások ugyanis kimutatták, hogy a sok nevetés nem csak csökkenti a stresszt, de javítja az egészséget és még a fizikai fájdalmat is képes enyhíteni. A boldog élet egyik kulcsa pedig kétségkívül az, hogy ne csak egyszerűen képesek legyünk meglátni és felfedezni a hibáinkat, de képesek legyünk nevetni is rajtuk, ha a helyzet úgy kívánja, hiszen a kellő önirónia mindig jól jön. Ezzel a most következő emberek is teljes mértékig tisztában vannak.

1. Szingli örömök.

,,Izgatott. Eljegyzett. Várakozó. Emily.”

2. ,,A barátom áttetováltatta az ex-felesége arcképét.” 3. ,,Nem tudom, hány kilót vesztettem, mert eltört a mérleg.” 4. Édesen keserű örömök. 5. ,,De nekem legalább boldog gyerekkorom volt. Ja, nem…” 6. Jól summázza, hogy mi történik 30 után:

,,Az én koromban én már nem egy finom édesség vagyok, hanem inkább egy Happy Meal: gyerekekkel és játékokkal.”

7. ,,Mindig is szerettem volna egy hosszú szárú csizmát. Végre meglett.” 8. ,,5 hónapig öntöztem ezt az ajándékba kapott növényt, mire rájöttem, hogy műanyag.” 9. ,,Az új ingem.”

,,Soha nem fejezek be sem…”

10. A tökéletes randi. 11. Hol jelentkezhetnek állásra a szomorú emberek?!

,,Boldog embereket felveszünk”

,,Az ilyen diszkrimináció miatt vagyok munkanélküli.”

12. Különbség? Milyen különbség?! 13. ,,Amikor a hajam ezt csinálja, az talán egy sunyi célzás, hogy ideje lenne feltenni egy hajgumit.” 14. ,,Apám műfogsort rendelt magának az internetről, hogy javítson a mosolyán.” 15. ,,Még csak jelmez sem kellett.” 16. ,,Egy átlagos nyári vakációm…” 17. ,,Az évkönyvemben látható idézet az egyetlen dolog, amire büszke vagyok az életben.”

,,Levágattam a hajam, és senki nem vette észre.”

18. ,,Apám bebizonyította, hogy egyáltalán nem kopasz.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏