18 ember, akik valami különlegesre bukkantak és nem tudtak csendben maradni

Forrest Gump anyja egyszer azt mondta: „Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle”. Cikkünk hősei rendesen a mélyére nyúltak ennek a bonbonos doboznak és olyan különleges töltelékű finomságokra bukkantak, amelyeket csak nagyon kevés embernek van szerencséje személyesen látni.

1. ,,Egy könyvespolc dekoráció, amit édesanyám az eBay-en vásárolt.”

2. ,,Kicseréltem az okostelefonom akkumulátorát és véletlenül megkarcoltam a hátlapot. Úgy döntöttem, hogy inkább leszedem róla teljesen a festéket, és átlátszóvá teszem az egészet. Nagy harc volt, de az eredmény megérte.”

3. Vörös lámpás negyed Puerto Rico-ban. Mármint szó szerint.

Jó okkal ilyenek a lámpák: a tojásokból kikelt fiatal teknősök ugyanis a holdfényt követve jutnak el az óceánhoz. Mivel a lámpák mesterséges fénye megzavarja őket a tájékozódásban, ezért volt szükség a tengerpart melletti utcák piros színű lámpákkal történő megvilágítására.

4. Fa Lego kockák.

Kezdetben egyébként a Lego csak fajátékokat készített, de miután a raktáruk kétszer is leégett a tűzben, műanyagra váltottak.

5. Ez a fotó úgy néz ki, mintha az űrben készült volna, pedig a készítője csak egy repülőn ült.
6. Japánban az aszfaltba épített öntözőrendszer télen sósvízzel locsolja az utakat, hogy megakadályozzák a jégképződést.

7. Egy párhuzamos univerzumot akár saját kezűleg is létrehozhatunk. Ennek a háznak a tulajdonosa egy falon lévő rést alakított át különleges egérházzá.

8. Szédítő 3D-s háttérkép.

9. Ennek az Edgar Allan Poe könyvnek az oldalain található faragás arra utal, hogy a tulajdonosa nagyon szereit a műveit.

10. ,,Ezek a border leicester juhok lefagyasztották az agyam! Ezek nem is bárányok, hanem hatalmas nyulak!”

11. Egy tipikus téli nap Iowában.

12. Ez történik, ha a palacsintát nem serpenyőben, hanem rizsfőzőben készítjük.

13. A perui hegyek 5000 méteres tengerszint feletti magasságban már úgy néznek ki, mint egy fantasy könyv borító fotója.

14. Ennek a csirkének nagyon különlegesek a tollai.

15. ,,A városomban miniatűr szoba-modellek találhatók a járdába építve. (Hongkong)”

16. A közönséges gombák is pompázhatnak fantasztikus színekben.

17. A méhész elfelejtette rátenni a kaptárra a fedelet, és ezt csinálták a méhek.

18. A nagy sós tó Utahban. Amikor az emberek a vasutat építették, a tó egyik fele sósabbá vált, mint a másik, ezért eltérőek lettek a színeik.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏