18 ember, akinek valószínűleg még két találata sem lesz soha a lottón

Az élet nem mindig kegyes hozzánk, és bizony még a legszerencsésebb emberek számára is tartogat olyan időszakot, amikor olyan érzése támad az embernek, mintha az egész univerzum összefogott volna ellene. Ilyenkor bármit veszünk a kezünkbe, az eltörik-kiömlik vagy más extrém módon vall kudarcot. Bármilyen pech-széria közepén is találjuk magunkat azonban, emlékezzünk rá, hogy egyszer minden rossz véget ér, és ahogy cikkünk hősei, úgy egy nap már mi is csak mosolygunk majd a velünk történt szerencsétlenségeken.

1. Amikor túlságosan is kapkodsz a karácsonyi ajándék kinyitásával. 2. A jó hír: az ajtó kinyílt. A rossz: nem az egész. 3. ,,A barátnőm elfelejtette, hogy egy toll van a zsebében.” 4. Soha nem volt még ennyire pontos egy csokipapír üzenete. (felirat: ,,elutasítva”) 5. Volt telefon, nincs telefon.

6. ,,A végeredmény az lett, hogy 5 órán át lapátolhattam a havat a kezemmel.” 7. A XXI. századi nők problémái. 8. ,,Szerettem volna kihúzni a fejhallgatómat a laptopomból, de minden sokkal rosszabbul alakult, mint vártam.” 9. ,,A bátyám úgy gondolta, hogy jó ötlet, ha a szoba egyik végéből a másikba dobja az iPad-ját.” 10. ,,Talán túl sok habot használtam a falon lévő lyuk kitöltésére.” 11. Amikor csak jót akarsz, de minden a legrosszabbul alakul. 12. Amikor belemész egy kátyúba az autópályán 130-nál. 13. ,,30 másodperccel a hajvágás kezdete után tönkre ment a hajvágó gép a kezemben.” 14. ,,Valaki betörte a kocsim ablakát, és ezzel 80 ezer forintos kárt csinált nekem csak azért, hogy ellopjon egy doboz süteményt. Semmi mást nem vitt el. Ha kérte volna, inkább önként odaadom…” 15. Ez valami vicc? 16. ,,Csak békésen takarítottam, és ez történt.” 17. ,,Direkt parkolóházba parkoltam, hogy ne kelljen reggel havat takarítanom az autómról. Sajnos elnéztem és egy szivárgó cső alá parkoltam…” 18. ,,Ha valaha is rossz napod van, csak gondolj arra, hogy én egy egész napig hordtam egy babaülés-huzatot, mert azt hittem, hogy szoknya.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏