18 lélegzetelállító jégcsap, ami szinte már dacol a fizika szabályaival

Bár nem mindenki szereti, azért kétségtelen, hogy a tél az egyik leglátványosabb évszak az évben. Jó, persze azért egy augusztusi tengerparti naplementével sincs semmi baj, de télen mégis olyan lélegzetelállító dolgokkal találkozhat az ember, mint semmikor máskor az évben. Ezt bizonyítandóan most 18 jégcsapokról készült fotót gyűjtöttünk össze nektek, melyek némelyike olyan elképesztően látványosra sikeredett, hogy szó szerint alig akarunk hinni a szemünknek…

1. Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban: hogy?! 2. A tűzkijáratot most egy hatalmas jégcsap kerítette hatalmába. Ironikus, nem?! 3. Ez a ‘jégcsap’ akár fegyverként is megállná a helyét. 4. Láttál már szakállas lámpát? Nem? Akkor most figyelj… 5. A természet kreativitása egyszerre lenyűgöző és hátborzongató is olykor. 6. A centrifugális erő hatására létrejött jégcsapok. 7. Nagyon úgy néz ki, hogy Télapó az ablak előtt felejtette a botját. 8. Ide se huppannék le szívesen. 9. És persze ide se…? 10. Ha a Mad Max filmet Oroszországban forgatták volna… ? 11. Egy szentpétervári szobor az ónos eső után. 12. Természetanyánk humorérzéke nem ismer határokat… ? 13. Vízköpőből lett jégköpő. 14. Öröm az ürömben: nem kell bajlódni a jégkockával. 15. Így szedik le a veszélyes jégcsapokat Oroszországban.

16. Nem mindenki töri persze le a jégcsapokat, vannak, akik ételszínezékkel teszik őket hangulatosabbá. 17. Már csak egy árkot kell ásni és máris minden adott lesz egy középkori várhoz… ? 18. Nem álltam volna alatta…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏