18 pimasz ember, akinek biztosan nem ártana elvégezni egy személyiségfejlesztő tréninget

A legtöbben közülünk már gyermekkorban megtanulták, hogyan kell viselni a társadalomban. Mai cikkünk hősei azonban minden jel szerint kihagyták ezeket az órákat, hiszen szó szerint egy fűszálat sem hajlandóak arrébb tenni más emberek érdekében.

1. Rapunzel leengedte a haját.

2. ,,Az egyik szomszéd ellopta a csomagunkat, látta, hogy csak egy távirányító és pár matrica van benne, szóval visszatette a postaládánkba, így.”

3. ,,A kertvárosban élünk, és az egyik szomszédnak elege lett abból, hogy a környező házak lakói mindig az ő utcáján mennek keresztül.”


Nem állt meg azonban ennyinél: nemrég egy kerítést húzott fel az utcában, keresztbe, és teljesen elzárta az utat.

pikabu

4. ,,Én magam ugyan nem akarok leülni, de akkor sem engedem, hogy mások leüljenek” – gondolhatta.

5. Az ilyen embereknek nem érdemes kedveskedni.

  • A főnököm egyszer elmesélte, hogy gyerekkorában egy pénztárcát talált az utcán. Benne voltak az iratok, úgyhogy elment a címre, hogy visszaadja a jogos tulajdonosának, de az illető számon kérte őt, hogy hová tűnt belőle a pénz. A főnököm mondta, hogy ő nem nyúlt hozzá, így találta, mire a fickó fenyegetőzni kezdett, hogy ha nem adja vissza a pénzt, akkor fel fogja jelenteni a rendőrségen. Tényleg nem a főnököm vette el a pénzt, a fickó örülhetett volna, hogy egyáltalán a bankkártyáit és igazolványait visszahozta. © belegond / Pikabu

6. ,,Szükségem volt valamire a szomszédokkal közösen használt pincénkből, erre, amikor kinyitottam az ajtót, ez a látvány fogadott.”

7. ,,Mit lehet csinálni az ilyen szomszédokkal? Elkerítették és kulcsra zárták a lépcsőház egy részét, többek között a szemétledobót is.”

8. ,,Emberek, ne csináljatok ilyet.”

9. Kemény lecke az élet iskolájától.

  • Kisbusszal mentem haza. A sofőr minden megállónál megállt, annak reményében, hogy valaki felszáll, de senki sem akart. Az egyik megállónál azt mondta: „Szállj le fiam, elriasztod az ügyfeleimet.” Először viccnek hittem, egészen addig a pillanatig, míg vissza nem adta a pénzem. Kiszálltam és úgy becsaptam magam mögött az ajtót, hogy szilánkosra tört az üveg. A történet további része futva zajlott. © Overheard / Ideer

10. ,,Tegnap este vacsorát főztem, de láttam, hogy csomó koszos edény van, szóval fél órát még mosogatással is töltöttem, hogy minden makulátlan legyen. Ma, amikor hazaértem a munkából, ez a látvány fogadott.”

11. ,,A szomszédom a növényeinkre dobta a szemetét.”

12. ,,A bejárónőnek külön fizettem érte, hogy öntözze a virágaimat, de nem öntözte csak a felét. Amikor szóvá tettem neki, ezt mondta: „Nem gondoltam, hogy ennyire aggódsz miattuk, elvégre ezek csak növények.”

13. ,,Valaki minden fánkba beleharapott a munkahelyemen, amit a gyerekeimnek vettem, hogy meglepjem őket munka után.”

14. ,,Az iskolában hirdetést ragasztottak a gyermekemre.”

15. ,,Az egész koncert alatt állt, még akkor is, amkor más nem. Amikor ezt szóvá tették neki, veszekedni kezdett.”

16. A gyerekek játszótérré változtatták az üzletet.

17. ,,A kollégám az egyetlen mosdónkban áztatta be a koszos tányérját, és most nem tudunk tőle kezet mosni.”

18. ,,A lakótelepünkön 9 szemeteskuka található, mindegyik elérhető távolságban, mégis minden héten ezt látom.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏