19 ember, aki mellől messzire elpártolt a szerencse

Időnként úgy tűnik, hogy az apró, ám annál bosszantóbb szerencsétlenségekkel a sors néha komolyan próbára teszi az idegeinket. Ilyenkor legtöbbször csak forgatjuk a szemünket, és azt mondjuk: „Ez ma megint nem az én napom.”

1. ,,A macskámnak valószínűleg ki kellett eresztenie a gőzt, ezért úgy döntött, hogy átcsúszik az asztalon, és lelöki a földre az 1000 darabos kirakósomat.”

2. ,,Nem hiszek a balszerencsében, de ez elég közel áll hozzá.”

,,Egész napos edzésen voltam. Három óra edzés után nagyon éhesek voltunk, ezért szünetet kértünk. Remegő kézzel rohantam a mikrohullámú sütőhöz, hogy 10 centire előtte a földre dobjam az ételt. Legszívesebben lefeküdtem volna sírni a csirkecomb mellé.”

3. ,,A telefonom 3%-on van, de ezt a képet még talán meg tudom osztani.”

4. ,,Most költöztem az új házamba, ahol olyan régóta voltak elzárva a csapok, hogy most több ezer liter rozsdás vizet kell kifolyatnom, amíg a normálisra várok.”

5. ,,1500 km-t motoroztam, hogy élőben láthassam a Golden Gate hidat.”

6. ,,A barátnőm kinyitotta az ékszerkészítő dobozt. Fejjel lefelé.”

7. ,,Ilyen kellemetlen meglepetés várta a feleségemet, amikor reggel kávézni akart menni.”

8. ,,A régi vízforralóról a héten egy elektromosra váltottam, de erre csak akkor döbbentem rá igazán, amikor megolvadt a gáztűzhelyemen.”

9. ,,Anyám méhész, és véletlenül 10 kg mézet öntött a földre.”

10. Ez a puha kis párnának tűnő akkumulátor valójában egy időzített bomba.”

11. ,,Nem tudtam levinni a régi matracomat a lépcsőn. Apám felajánlotta, hogy szétszedi. Szétszedte. Most nincs ágyam, és a szobám tele van rugókkal.”

12. ,,Extra díjat fizettem a szállodának, hogy ablakos szobám legyen.”

13. ,,A biztonság kedvéért két védőfóliát is rendeltem, de szállítás közben mindkettőt összetörték.”

14. ,,Vegyél robotporszívót – mondták. Így nem kell többé magadnak takarítanod – mondták.”

15. ,,Rendeltem egy padlótükröt az interneten. Ma jött meg.”

16. Mit jelent a „balszerencse”, és hogyan kell kezelni?

,,Anyukámnak rettenetesen nincs szerencséje (csakúgy, mint a gyerekeinek). A legabszurdabb bajok és szerencsétlenségek hetente fordulnak elő vele, a legkiszámíthatatlanabb pillanatokban. Legutóbb, amikor meglátogattam, vittem neki sushit. Ültünk, beszélgettünk, ő pedig a defektekről mesélt. Ismerve a családom múltját, felhívtam rá a figyelmét, hogy csak óvatosan beszéljen erről, mert amilyen szerencsénk van, a holnapra tuti kiszúrja valami a kerekünket. Jót nevettünk, majd édesanyám beleharapott a sushiba, és kihúzott valamit a szájából. Először azt hittük, hogy egy szálka, de kiderült, hogy egy tű! Ekkor ezt mondta: látod, nem kellett holnapig várni.”

17. Valaki kidobott egy doboz festéket a szeméttel, a kukásautó pedig összezúzta anélkül, hogy leengedte volna először a hátsó ajtót.

18. ,,Néhány napja megbotlottam egy üzletben és eszméletemet vesztettem, amikor beütöttem a fejemet a húspult sarkába. A barátom közben készített néhány szelfit velem a háttérben.”

19. Az érzés, amikor már korán reggel sem sikerülnek a dolgok.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏