19 évnyi boldog házasság után, a férj rájött, hogy a felesége valójában egy férfi volt

Ennek a párnak tökéletes házassága volt, mielőtt a sötét titok ki nem derült. 19 év házasság után a férj rájött, hogy a felesége valaha egy férfi volt. Nem tudta volna elviselni ezt a tényt, ezért úgy döntött, hogy elválik.

Antwerpen, a hely, ahol a romantika Kezdődött

valojaban-ferfi10

Jan és Monica a 90-es években ismerkedtek meg. Mónica bébiszitter volt Jan testvérei házában. Mivel Mónica Indonéziából származott, ideiglenes munkavállalási vízummal dolgozott Belgiumban.

Házasság

valojaban-ferfi12

1993-ban a 64 éves Jan megkérte Monica kezét. Ez a házasság először bizonyos jogi akadályokba ütközött, de végül minden rendben volt.

Kétségek Monica személyében

valojaban-ferfi11

A belga bevándorlási hatóságoknak kétségei voltak Monica személyazonosságával kapcsolatban, és volt néhány ide vonatkozó jogi kérdése a születésével és a papírjaival kapcsolatban.

Majdnem tökéletes feleség 

valojaban-ferfi9

Jan azt mondta, hogy nagyon boldog a feleségével, és hogy Monica mindig nagyon jó anyja volt az előző házasságából született két gyermekének.

A boldog élet

valojaban-ferfi8

Miután elvált első feleségétől, Jan kapcsolata nagyon boldog volt Monicával. Tele voltak szeretettel és tisztelettel egymás iránt, soha nem mutatott semmilyen férfias viselkedést a során hosszú házasságuk során.

Örömök

valojaban-ferfi13

Jan azt mondta, nagy jól főzött, és hogy csábító volt az intim élet.

Látogatás Indonéziába

valojaban-ferfi7

Egyszer, amikor ellátogattak Monica szülővárosába, az unokatestvére feltárta titkát. Ő férfinek született.

Megdöbbentő igazság

valojaban-ferfi6

Amikor Jan kiderítette a titkot, minden kezdett neki összeállni. Emlékezett arra, hogy Monica igazából soha nem akart gyerekeket, ami teljesen beleillik a képbe. Sejtette, hogy a lány eljátszotta havi baját is.

Kettős élet

valojaban-ferfi5

Jan kezdett rájönni Monica titkaira. A közelmúltban látott egy fiatal meztelen férfit Monica számítógépén és a fia azt mondta neki, hogy egyszer látta Monicát egy szórakozóhelyen. Ezek a tények egy új értelmet nyertek.

Ügyek

valojaban-ferfi1

Talált még üzeneteket is más férfiaktól a számítógépén, mielőtt unokatestvére megosztotta a titkát vele.

Szembesítés

valojaban-ferfi2

Miután Jan összegyűjtötte a bizonyítékokat, Monica elé állt, hogy erősítse meg az összes kétségét vele szemben. Azt mondta neki, hogy ő férfinek született, majd átoperáltatta magát.

Következmények

valojaban-ferfi3

Jan ezután pszichiátriai kezelésre járt. Monica története után sokkos állapotba került és újraértékelte élete elmúlt 19 évét. Azt is kérte, hogy semmisítsék meg a házasságukat.

Válás

valojaban-ferfi4

Bár Jan azt gondolja, hogy át lett verve, ez a pár még mindig együtt él, mivel a bíró elutasította a kilakoltatási kérelmet Monica ellen

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏