19 őszinte kép az igaz barátságról, ami minden embernek kijárna az életben

Mivel társas lények vagyunk ezért nehezen tudjuk úgy elképzelni az életünket, hogy senkivel sem osztjuk be az örömeinket, bánatainkat, aggodalmainkat és így tovább. Nincs is szebb annál, mikor egy igaz barátot magadénak tudhatsz, akire minden percben számíthatsz, aki nem csak a jó időben van melletted, hanem a rosszakban is, aki akkor is megbocsát, ha nagyon mérges. Nehéz olyan barátot találni főleg a mai világban, aki azért szeret és tisztel, aki vagy. Szerencsére még mindig vannak kivételek. Mostani posztunkban olyan fotókat gyűjtöttünk össze, melyek az őszinte, szín tiszta barátságot mutatják be a világon. Mindegy, hogy emberről vagy állatról van szó, ez mindenhogy gyönyörű. Nektek van legjobb barátotok?

1,A macskák és a madarak természetüknél fogva ellenségek, de semmi sem akadályozhatta meg, ezt a cicát és csibét abban, hogy barátok legyenek.

2, Anjana, a csimpánz, egy 21 napos tigris kölyköt tart a kezében, akivel elválaszthatatlan barátok lettek.

3, Ő itt Ingo a juhászkutya és Poldi a bagoly, akik első pillantástól fogva tudták hogy örök barátok lesznek.

4, A nagyapám kapott egy kis papagájt és a madárral annyira összebarátkoztak, hogy nem akar leszállni a nagyapámról.

5, A leguán arca úgy érezzük mint elárul arról, hogyan is éri magát jelen pillanatban barátja társaságában.

6, A nagybátyám azt a pulóvert vette fel a nagyim 80. születésnapjára, amit ő maga kötött a két kezével. A pulóver még akkor készült, mikor a nagybátyám tini volt.

7, Ez a vad róka és kóbor macska egyszer véletlenül keresztezték egymás útjait Törökországban. Most a Disney filmek kedvenc karakterei is lehetnének.

8, Ez az 5. osztályos tanuló épp vigasztalja osztálytársát, aki a helyesírási verseny első fordulójában kiesett.

9, Egy középiskola előcsarnoka, mely tele van olyan diákokkal, akik osztálytársukat vigasztalják, miután édesanyja elvesztette a rák elleni küzdelmet.

10, Ajándékba kaptam egy papagájt, aki úgy viselkedik, mint egy macska. Ölel, vigyorog és bújik.

11, “A 92 éves nagymamám a hospice gondozása alatt áll. Legjobb barátja viszont soha egy tapodtat sem tesz nélkül. Mindig ott van az ölében, hogy vigyázzon rá.”

12, Lindsay, egy ritka öregedési betegséggel küzdő 12 éves lány, akinek legjobb barátja David Douglas a “The Beast” becenéven ismert súlyemelő.

13, Ki ne akarna a barátaival pihenni, ez még kényelmesnek is tűnik.

14, Már készült mesefilm a róka és a kutya kalandjáról. Úgy tűnik, hogy ez nem tréfa mert a valóságban is szoros barátságot kötöttek egymással.

15, “Az unokatestvérem titkos barátságot kötött egy Amish kisfiúval. A fiú úgy döntött megmutatja újdonsült barátjának saját lovaskocsiját és táltos paripáját.”

16, “Ez a 9 éves lány megtanítja a 68 éves fagylaltárus férfi olvasni. Onnan az ismeretség, hogy a férfi az iskola előtt szokott fagyit árulni.”

17, Úgy tűnik, hogy az unokaöcsém és a család kutyája nagyon jól megértik egymást.

18, Barát az, akinek a vállán kisírhatod minden bánatod.

19, “A fiam megkérdezte, hogy lemehet-e előbb a buszmegállóba, mert látta, hogy az egyik iskolástársa esernyő nélkül áll az esőben.”

Mi ez, ha nem őszinte, szívből jövő szeretet?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏