20 ember, aki megpróbált túljárni mások eszén, de csúnyán belebukott

A krimisorozatokból megtanulhattuk, hogy nem létezik tökéletes bűncselekmény, hiszen bármennyire is alaposak vagyunk, mindig átsiklunk valami felett: kiesik a telefon a zsebünkből, megfeledkezünk a tükröződésről vagy épp nem vesszük észre a minket figyelő biztonsági kamerát. Nincs ez másképp a való életben sem, ahol bármilyen nagy gonddal is tervezték meg a maguk rafinált trükkjeit az emberek, az internet mindent látó szemei így is lebuktatták őket.

1. Kettős ügynök a KFC-ben.

  

2. A közösségi oldalak világában semmi sem maradhat titokban.

  

3. Mark Hamill vs. kattintásvadász cikk: 1-0. 4. Az idegenek köztünk élnek. 5. Soha ne dicsekedj, ha Elon Musk is a közelben van. 6. Amikor elfelejted kikapcsolni a vakut, miközben fotózol. 7. Instant karma. 8. Ennek a kulcstartónak a gyártója úgy döntött, hogy egyszerűen lelopja a stock fotót a netről és még a vízjellel sem foglalkozik. 9. Amikor megfeledkezel róla, hogy a szüleid is ismerőseid a Facebookon. 10. Kiválóan időzített felirat. (Vigyázat: a rendőrök szeretnek elbújni emögött a tábla mögött) 11. Amikor a fiatalabb generáció iránt mutatott ellenszenved erősebb, mint a józan ész.

  

12. Első pillantásra azt hiszed, hogy ez egy anyamacska egy ultrahang vizsgálaton, de aztán szépen lassan rájössz, hogy ez csak egy dagadt macska, a nő kezében egy árleolvasó van, és a monitoron a kép meg csak le van lopva az internetről.

  

13. A Google nem hazudik. (felirat: ,,Én nem olyan lány vagyok, akinek mindig van pasija. Én az a lány vagyok, aki nagyon is ritkán pasizik.”) 14. Az internet népe sosem nézte jó szemmel, ha ok nélkül vádolnak egy kismacskát. 15. ,,A barátnőm folyamatosan fényképeket készít rólam…én ezt már nem bírom!” 16. A közösségi oldalakon élt luxus élet mögött rejlő szomorú valóság. 17. A Facebookon panaszkodott, hogy már megint a dugóban kell ülnie, de megfeledkezett a tükröződésről. 18. A legizgalmasabb dolgok mindig ott történnek, amit nem vesz a kamera. 19. Ezért pofás büntetés jár majd, ha észreveszi egy rendőr. 20. Elhagyatott hinta a paradicsomban.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏