20 ember, akit a legváratlanabb helyen és pillanatban ért utol a balszerencse

Mindenkinek vannak nehéz pillanatai. Egyesek a magasságuk miatt kerülnek olykor bajba, másoknak a legfontosabb esemény előtt esik szét a cipőjük, és még sorolhatnám. Az ilyen pillanatok láttán azonnal egyértelművé válik, hogy ez nem a mi napunk, és ilyenkor csak annyit tehetünk, hogy megpróbálunk kitartóak lenni és a lehető legpozitívabban hozzáállni a szerencsétlenségekhez.

1. A magas emberek problémái léteznek, de mégsem beszélünk róluk eleget.

2. ,,Van egy vízisikló a vécémben.”

3. ,,Azt hiszem, ma mégis házhozszállított vacsorát eszik a család.”

4. ,,Abban a pillanatban, amikor bedugtam a kártyámat, az ATM úgy döntött, hogy leáll és nem adja vissza emiatt pedig nagyon elkéstem a munkából.”

5. ,,Rendeltem 6 csirke nuggetset, de ez volt a dobozban.”

6. ,,A telefon kicsúszott a zsebemből gokartozás közben, és beszorult a gokart alá, de csak akkor vettem észre, amikor megálltam.”

7. ,,Úgy tűnik, hogy a fagylalt ma karamell nélkül lesz.”

8. ,,Az 5 éves gyermekem fejjel lefelé nyitotta ki a gyöngyökkel teli dobozt.”

9. ,,Hazafele a boltból belefutottam egy dobócsillagba. Kib**ott nindzsák!”

10. ,,Amikor összefutottunk Anna Kendrick színésznővel, a barátnőm és én eltérő érzelmekkel kezeltük. Csakúgy, mint a színésznő minket.”

11. ,,A reptéri biztonsági szolgálat munkatársai egy hülyeség miatt feltartottak, és ezért lekéstük a szüleimmel a repülőnket.”

12. ,,Valaki olyan kedves volt tegnap este, hogy segített átrendezni a könyveket a házam előtt kihelyezett minikönyvtárban.”

13. ,,Tegnap egy csomó pénzt fizettem a szervízben azért, hogy ma reggel kigyulladjon és leégjen az autóm.”

14. ,,A barátom vett egy új hangszórót 500 dollárért, de megbotlott a 4. emeleti lépcsőn, miközben a feje fölött vitte.”

15. ,,Eladtam a régi laptopomat és az ország másik végébe postáztam. Ma rájöttem, hogy az egerem USB-vevője benne maradt a gépbe.”

16. ,,Az esőben vettem csak észre, hogy valaki felvágta a lenyitható tetejű kabrióm tetőponyváját, és mindent elöntött a víz.”

17. ,,A cipőm úgy döntött, hogy közvetlenül az esküvőm előtt esik szét.”

18. ,,Eladó egy 2001-es Honda Civic. Kitűnő állapotú (remélem).”

19. ,,Egy barátom beledugta a vezeték nélküli fülhallgatómat a csirkenuggets-es dobozba, én pedig beraktam a mikróba megmelegíteni, anélkül, hogy belenéztem volna.”

20. ,,Amint befejeztük a kerítés felhúzását, az egyik szomszéd úgy döntött, hogy keresztül megy rajta.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏