20 esküvői kudarc, ami örökre emlékezetessé tette a nagy napot

Sok kislány már egészen gyerekkora óta egy nagy és varázslatos esküvőről álmodik, ezért van az, hogy már hónapokkal az ünnepély előtt elkezdenek mindent gondosan megszervezni. Persze a férfiak között is vannak ilyenek, de náluk jóval ritkább azért ez a hozzáállás. Annál is inkább, hiszen bárhogy is erőlködünk azon, hogy tökéletes legyen az a bizonyos nagy nap, mindig lesz valami vagy valaki, aki keresztbe húzza a számításainkat.

1. A gyermeki őszinteség.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Anyám második esküvőjén, amikor mindenki tapsolt a csók után, a 8 éves öcsém azt kiáltotta: „Nem kell tapsolni. Volt már házas korábban.”

forrás: ©twitter

2. ,,A bátyámat és engem megkértek, hogy hozzuk el az esküvői tortát az esküvőre. A bátyám autója azonban útközben lerobbant, és amikor megpróbáltuk megjavítani, felgyulladt.”

3. ,,A vőlegény barátja próbálja kihalászni a csatornába ejtett eljegyzési gyűrűt.”

4. ,,Köszönöm a fotósnak ezt a képet az éppen leeső nővéremről. Valószínűleg bekereteztetem és kiakasztom a falra.”

5. Jól gondoljuk meg, hogy mit bízunk az édesapákra.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Apám vállalta magára az esküvői vacsora szervezését, amihez egy 500 dolláros keretet biztosítottunk a számára. Ennek az lett a vége, hogy apám 200 dollárért vásárolt hotdogot, évekkel később pedig bevallotta, hogy a maradék pénzt arra költötte, hogy vegyen egy fagyasztót, amiben az el nem fogyasztott hotdogokat tárolhatja.

forrás: ©twitter

6. ,,Egy hajón akartuk tartani az esküvőnket, de kikötés közben a hajó megfeneklett és léket kapott, tehát végül a parton tartottuk meg az ünnepséget, műanyag palackok és szemét között, háttérben a megfeneklett hajóval.”

7. A testvér talán tudott valamit, amit a menyasszony még nem.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

A testvérem nem kedvelte az első férjemet, szóval megvárt engem a templom hátsó részében és 2000 dollár készpénzt, illetve egy új autót ajánlott fel, ha lefújom az esküvőt. Hallgatnom kellett volna rá.

forrás: ©twitter

8. Akkor is feldobhatsz egy esküvői fotót, ha téged személyesen nem hívtak meg az esküvőre.

9. A menyasszony gyönyörű fényképet akart, miközben az ablakon kinézve mereng a távolban, de nem erre számított.

10. Ez olyan Shrek stílusú esküvő lett volna: ha a menyasszony éjfél előtt megcsókolj a vőlegényt, lehet, hogy ő is azzá vált volna.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Ma lett volna az esküvőm. Fizettem az ételért, a fotósért, a videósért és egy csomó vendég érkezett az ország más-más pontjából. Évek óta vártam ezt a napot, de reggel bárányhimlővel ébredtem. B*ssza meg!

forrás: ©twitter

11. Mind a három nagymama ugyanolyan ruhában jelent meg az esküvőn.

12. ,,A bátyám le akarta nyűgözni a vendégeket az esküvőn, ezért breakelni kezdett, de a nadrágja szétszakadt. Ez egy bérelt öltöny volt, ezért mikor visszavitte, azt kellett hazudni, hogy az oltár elé térdeléskor szakadt szét.”

13. ,,A férjem elfelejtette levenni a Minyon-os ragtapaszt az ujjáról, ezért minden esküvői fotónkon rajta van.”

14. ,,A menyasszony reakciója, amikor a pap váratlanul összekeverte a vezetékneveket.”

15.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

A helyszín a testvérem esküvője.
Úgy döntöttem, hogy „kreatív” ajándékot adok.
Sok héliumos lufi, bennük pénzzel és egy hatalmas dobozból repülnek ki.
Meg is történt, de arra nem számítottam, hogy ilyen gyorsan emelkednek ezek a lufik, szóval egy lufi kivételével az összes elrepült, az eseményről készült videóban pedig csak az én sírásom és kiabálásom hallatszik.
U.i.: bárhol is estek le, remélem boldoggá tették az embereket. :))

forrás: ©twitter

16. ,,Egy rendőr megbüntetett minket, miközben a menyasszonyommal a templomba siettünk.”

17. ,,Amikor kicsi voltam, a nagynéném esküvőjén nekem kellett vinnem a ruháját. Egy ponton azonban folyni kezdett az orrom, úgyhogy beletöröltem a ruhába. Kép is készült róla.”

18. Kevés ember büszkélkedhet ilyen fotóval Photoshop nélkül.

19. A hivatali munkások tudják, hogy a szavaknak súlya van.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

A testvérem esküvője volt, már a hivatalos résznél jártunk. Letudtuk az unalmas részt a szerelemről és a közös életről, majd jött a nagy kérdés: „Akarod feleségedül az itt megjelent *blablabla*?” – mindenki lélegzet visszafojtva állt, majd a testvérem egy kis gondolkodás után rávágta:

„Nem!”
*hatásszünet*
„Csak vicceltem, persze, hogy akarom!”

Minden rendben is lett volna, de a nyilvántartó hivatal nem értette a viccet és a vőlegény hozzájárulásának hiánya miatt törölték az esküvői kérelmet. (még a megvesztegetés sem segített) Az esküvőt végül 6 hónappal később újra megismételtük.

forrás: ©twitter

20. Végezetül: biztosak vagyunk benne, hogy senkit nem zavart a tény, hogy ez a kép nem teljesen olyan lett végül, mint azt szerették volna.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏