20 fotó, ami után akaratlanul is elhisszük, hogy létezik a sors keze

Mindannyiunk életében történnek olyan véletlen egybeesések, amikor határozottan úgy érezzük, hogy ez nem lehet más, mint a „sors keze”. Például, amikor 4 szomszéd egyszerre lesz terhes és ad életet 4 fiú gyermeknek, vagy amikor valaki szemétszedés közben pénzt talál a hulladékok között, hogy a sorsjeggyel motorkerékpárt nyerő fickóról már ne is beszéljek.

1. ,,Az ultrahang előtti este, amikor meg kellett tippelnünk a gyermekünk nemét, a feleségemmel kínai ételt rendeltünk és ez volt a szerencsesütikben. Végül lányunk született.”

2. ,,A húgom találkozott egy férfivel, akinek ugyanolyan tetoválása van, mint neki anyajegye. Véletlen vagy a sors keze?!”

3. ,,A barátaimmal úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük az eldobált szemetet a környéken, és találtunk 50$-t. Instant karma.”

4. ,,11 nappal azután házasodtunk össze, hogy találkoztunk. Az esküvőnkön csak mi ketten voltunk, még fotó sem készült. 33 éve élünk boldog házasságban és még mindig nagyon szeretjük egymást.”

5. ,,Tegnap két átszállással buszoztam úgy, hogy valamilyen oknál fogva a bőröndöm fogantyújához tettem a pénztárcámat. Senki nem lopta el, mindenem meg van. Szerencsém volt.”

6. ,,Apám és én az 50 kilométert kocsikáztunk egy munka miatt úgy, hogy a kulcsaink végig a hátsó lökhárítón voltak. Szerencsére nem hagytuk el őket útközben.”

7. ,,Találtam egy kis fickót egy elhagyott épületben, miközben bicikliztem. Régóta szerettem volna már egy kutyát…a sors keze lehet a dologban.”

8. Egy sorsjegy, aminek minden sora nyertes.

9. Először a betört ablaktól mentette meg őt a sors keze, aztán pedig…

10. Egy fickó ezt a motorkerékpárt nyerte egy 50 dolláros sorsjegy megvásárlásával.

11. ,,Találtam 15 dollárt a tegnap vásárolt rövidnadrágomban.”

12. ,,Mi négyen szomszédok vagyunk és 4 hónap eltéréssel lettünk terhesek. (szeptember-december) Minden hónapban csoportképeket készítünk, 4 fiúnk született.”

13. ,,A drónom egy tóba esett, és egy idegen 18 hónappal később a memóriakártyán található adatok alapján visszaküldte nekem postán.”

14. ,,Én és a legjobb barátom egy napon születtünk 1984-ben. Anyáink soha nem ismerték egymást, a kórházban ismerkedtek össze.”

15. Amikor nem csak erős játékos vagy, de szerencsés is.

16. ,,Találtam egy hirdetést a neten, ami ingyen autót hirdetett. Nem hittem neki, de a poén kedvéért felhívtam. Mint kiderült a tulajdonosa másik államba költözik és nem tudja magával vinni, ezért válik meg tőle ingyen. Most lett egy Honda Accord-om, teljesen ingyen.”

17. ,,Vettem egy mikrót és megengedték, hogy megpörgessem a szerencsekereket. A 100%-nál állt meg, úgyhogy 1 rubelért lett egy vadonatúj mikróm.”

18. ,,Dominos ételfutár vagyok Washingtonban és két hónappal ezelőtt vettem egy új autót. Ma kitakarítottam, és a benne talált számlák alapján felfedeztem, hogy az előző tulaj szintén Dominos futár volt, csak Georgia-ban.”

19. ,,12 évesen véletlenül kifogtam egy rekord méretű laposhalat, miközben a nagyapámmal horgásztam.”

20. ,,Elvesztettem egy gyűrűt a tengerparton, amit a férjem adott nekem az évfordulónkra. Feladtunk egy hirdetést, amiben segítséget kértünk, de nem reméltünk tőle sokat. Egy férfi azonban, akinek volt fémdetektora, lement a partra és megtalálta!”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏