loading...

20 furcsa pár, akik bizonyítják, hogy a szerelem vak

Nyakunkon a Valentin-nap, a szerelem ünnepe, így hát nem is találhatnánk jobb alkalmat rá, hogy egy kicsit elmerüljünk a romantika világában. Ehhez 20 nem mindennapi szerelmes párt hoztunk segítségül, akik élő bizonyítékok rá, hogy a szerelem nincs korhoz, nemhez, vagy éppen magassághoz kötve, hiszen a szerelem VAK.

1. ,,Amit isten egybekötött, azt ember szét ne válassza.” 2. Az életkor csak egy szám, nemde?! 3. Nem kérdés, hogy kinek volt jobb ‘üzlet’ ez a házasság. 4. Bizonyára sokan megdörzsölik a szemüket, amikor sétálnak egyet a városban. 5. Öröm az ürömben: ha nagyon hisztizik, csak egyszerűen zsebre teszi a lányt. 6. Nem túl előnyös még egy magassarkúval is megtoldani ezt a magasságbeli különbséget. 7. Hol hagyta eddig szegény srácot, csak nem egy barlangban?! 8. Az ellentétek vonzzák egymást. 9. Nem ismerem őket, de nagyon úgy érzem, hogy a macskák a gyengéik. 10. Csak kihozta megsétáltatni kicsit a rabszolgáját. LOL. 11. Hát most mit mondjak…?! ? Összeillenek, maradjunk annyiban. 12. A külső nem minden. 13. Nyikolaj Szergejevics Valujev profi ökölvívó és felesége. 14. Félelmetesen élethű Shrek és Fiona cosplay. 15. Egymás tökéletes ellentétei, de ők így boldogok és ez a lényeg. 16. Eközben egy párhuzamos univerzumban… 17. Legalább a kedvenc színük közös. 18. Vajon látták már egymást közelről?! 19. A nagyi nem szarozik… ? 20. Végezetül pedig egy kis inspiráció a hozzám hasonló szingliknek: ha ők ketten egymásra találtak, akkor ne aggódjatok, nekünk is van még remény…? forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 híd a nagyvilágból, amitől egyszerre marad tátva a szád és kezd el remegni a lábad

A világ tele van olyan ember alkotta csodákkal, melyek puszta nézése is szavakkal leírhatatlan örömet …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?