loading...

20 furcsa pár, akik bizonyítják, hogy a szerelem vak

Nyakunkon a Valentin-nap, a szerelem ünnepe, így hát nem is találhatnánk jobb alkalmat rá, hogy egy kicsit elmerüljünk a romantika világában. Ehhez 20 nem mindennapi szerelmes párt hoztunk segítségül, akik élő bizonyítékok rá, hogy a szerelem nincs korhoz, nemhez, vagy éppen magassághoz kötve, hiszen a szerelem VAK.

1. ,,Amit isten egybekötött, azt ember szét ne válassza.” 2. Az életkor csak egy szám, nemde?! 3. Nem kérdés, hogy kinek volt jobb ‘üzlet’ ez a házasság. 4. Bizonyára sokan megdörzsölik a szemüket, amikor sétálnak egyet a városban. 5. Öröm az ürömben: ha nagyon hisztizik, csak egyszerűen zsebre teszi a lányt. 6. Nem túl előnyös még egy magassarkúval is megtoldani ezt a magasságbeli különbséget. 7. Hol hagyta eddig szegény srácot, csak nem egy barlangban?! 8. Az ellentétek vonzzák egymást. 9. Nem ismerem őket, de nagyon úgy érzem, hogy a macskák a gyengéik. 10. Csak kihozta megsétáltatni kicsit a rabszolgáját. LOL. 11. Hát most mit mondjak…?! ? Összeillenek, maradjunk annyiban. 12. A külső nem minden. 13. Nyikolaj Szergejevics Valujev profi ökölvívó és felesége. 14. Félelmetesen élethű Shrek és Fiona cosplay. 15. Egymás tökéletes ellentétei, de ők így boldogok és ez a lényeg. 16. Eközben egy párhuzamos univerzumban… 17. Legalább a kedvenc színük közös. 18. Vajon látták már egymást közelről?! 19. A nagyi nem szarozik… ? 20. Végezetül pedig egy kis inspiráció a hozzám hasonló szingliknek: ha ők ketten egymásra találtak, akkor ne aggódjatok, nekünk is van még remény…? forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?