20 nő, aki profi sminkeshez fordult segítségért, és ez volt életük legrosszabb döntése

Minden nő szeretné gyönyörűnek érezni magát, ezért van annyi sminkes, fodrász és szépségápolási szakember a világban. Ettől függetlenül azonban nem mindegyik nyújt minőségi szolgáltatást. Sokan egyszerűen úgy vágtak bele a szakmájukba, hogy tulajdonképpen semmit sem konyítanak a szépségápoláshoz, és ennek mindig a szegény ügyfelek látják kárát.

1. ,,Szóval ez lenne az én „profi” sminkem. Azt reméltem, hogy ha látom, hogyan készíti egy profi, akkor ezentúl én is jobban bánok majd a kozmetikumokkal.”

2. ,,Kedvezményes sminkelésen voltam. Borzalmas volt.”

3. ,,A barátnőm sminket keres az esküvőjére, ezért elmentünk egy profihoz. A szakember szerint ilyen egy tökéletes esküvői smink.”

4. ,,Ezt csinálta velem a sminkes a legjobb barátnőm esküvőjére. Még mindig rosszul vagyok tőle.”

5. ,,,A smink hiánya is rossz sminknek számít? 60 dollárt fizettem azért, hogy egy kis krémet, szemceruzát és szempillaspirált használjanak rajtam az esküvői sminkemhez.”

6. ,,Majdnem meghaltam, amikor megláttam a bátyám esküvőjére szánt sminkem. Életem legrosszabbul elköltött 40 dollárja volt.”

7. ,,Első fotózásom, 15 éves voltam. Egy profi sminkes készített fel, aki elérte, hogy a sminktől szuper öregnek tűnjek.”

8. ,,Betértem egy drága szalonba, hogy készítsenek nekem egy sminket, erre most úgy érzem magam, mint Joker.”

9. ,,Néhány sminkes egyszerűen borzalmas. A bal oldalon a smink, amit egy esküvőre készítettek nekem, a jobb oldalon a mindennapi kinézetem.”

10. ,,A húgom 120 eurót fizetett ezért a sminkért és még borravalót is hagyott a mesternek. Őrület.”

11. ,,Ezt a sminket az érettségimre csináltattam, de balszerencsémre egy olyan sminkesre bíztam, akit az Instagramon találtam.”

12. ,,Egy jól ismert márka alkalmazottai sminkeltek ki a plázában. Legalább ingyen volt.”

13. ,,Nem merem megnézni a saját esküvői fotóimat, mert úgy néztem ki, mint egy felnőttfilmes sztár.”

14. ,,Az esküvő előtt csináltunk egy teszt sminket és hajat. Most rettegek.”

15. ,,115 dollárt fizettem ezért a sminkesnek, és most sírni tudnék. Soha többé nem fizetek ilyenért senkinek.”

16. ,,Nem tudom megérteni, hogy voltak képesek ezt tenni velem az egyik híres márkának a sminkesei. Túl sok a pirosító.”

17. ,,Az esküvői sminkem borzalmas próbaverziója.”

18. ,,Régóta szerettem volna hamvas hajszínt, ezért profikhoz fordultam. Amikor megláttam az eredményt, sírni tudtam volna. Most úgy nézek ki, mint egy trikolor macska.”

19. ,,200 elköltött dollár után a fodrász meggyőzött arról, hogy ugyanazt csinálta a hajammal, mint a képen, amit bevittem, hogy ilyet szeretnék.”

20. Végezetül: ,,Az unokahúgaim ki akartak sminkelni, én pedig hagytam. Három 11 éves lány. Azt hiszem, hogy túl sok bronzosítót használtak. Vagy csak utálnak.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏