21 dolog, amit mind láttunk már korábban, de nem ebben a formában

Láttál már valaha pikkely nélküli kígyót? Esetleg gömbhal csontvázat? Netán havat a Marson?! Nem valószínű, de ha mégis, akkor most inkább ne figyelj ide, az alábbi listán ugyanis ilyen és ehhez hasonló látványos érdekességeket gyűjtöttünk össze, melyeket ugyan már mind láttunk korábban, (bizonyos formában) de nem úgy, mint most, ezeken a ritkaságszámba menő fényképeken.

1. Szokatlan emberi szem. 2. Hernyó rágta falevél. 3. Tökéletes szív formájú eper. 4. Így néz ki a sarki fény az űrből.

5. Pikkely nélküli kígyó. 6. Ez már ,,farakás”. 7. Így néz ki egy gekkó lába, közelről. 8. Minimalista stílusban készült francia kártya. 9. ,,150 éves érmét kaptam vissza a boltban…” 10. Nem, ez nem egy terepasztal. Ez egy valóban létező japán falucska. (Shirakawa) 11. Heterokróm virág. 12. Így néz ki egy 30 perces repülőút 30 másodpercbe sűrítve, a pilótafülkéből nézve.

13. Egy hely, ahol egyszerre van nappal és éjszaka. 14. Kinek készíthették vajon ezeket a hatalmas bagetteket?! 15. 1 millió dollár, egy dolláros bankjegyekben. 16. Egy nagyon apró csavarhúzó, kis munkákhoz. 17. Egy szokatlanul nőtt fa, ami először szétágazott, majd meggondolta magát… ? 18. Szokatlan, ikozaéder-formájú M&M’s drazsé. 19. Egy gömbhal csontváza. 20. Ha pedig már itt tartunk: így néz ki egy éppen „leeresztő” gömbhal.

21. Hóval borított homokdűnék a Marson. forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏