21 előtte-után fotó, amit ha megnézel, Te is rögtön kedvet kapsz a takarításhoz

Gyönyörködtél már valaha egy poros tévé takarításán? Te is élvezed, amikor a magasnyomású mosóval takaríthatod a koszos autód?! Ha igen, akkor nem árt vigyáznod, az alábbi 21 fotó ugyanis könnyedén orgazmust tud okozni a szemnek, legalábbis a rendmániás emberek körében egészen biztosan. Felkészültél? Akkor csapjunk is bele a közepébe és pár perc erejéig gyönyörködjünk a takarítás lélegzetelállító ,,művészetében”…?

1. Jó, ha tudod: ez a pad sosem volt zöld. Az csak sár. 2. ,,El is felejtettem már, hogyan néznek ki a járólapok az udvaron…” 3. A magasnyomású mosó csodája. 4. Egy templom, amit 134 év után először mostak tisztára. A helyiek meg voltak rá esküdve, hogy fekete kövekből építették. 5. ,,Nem gondoltam volna, hogy egy előtte-utána fotó képes ekkora örömöt okozni nekem…” 6. Szőnyegtisztítás.

7. Cipőpucolás előtt és után. 8. Egy platina gyűrű, ami 20 éve nem volt tisztítva. 9. Akár hiszed, akár nem: ez a két szék egy idős. Az egyetlen különbség, hogy a jobb oldali már le lett takarítva, a bal pedig még nem. 10. Egy New York-i emeletes ház, aminek a közelében hosszú-hosszú éveken keresztül egy széntüzelésű erőmű működött. 11. ,,Olyan érzésem van, mintha új házat vettem volna…” 12. ,,A feleségem lemosta a régi szekrényfogantyúkat.” 13. Így néz ki egy férfi szobája, aki 25 éven keresztül napi 3 doboz cigarettát szívott.

14. Jobb, mint az új.

15. Igen, ez ugyanaz a fürdőkád. 16. ,,Végre újra öröm lesz a kertben napozni…” 17. Mintha vadi új tetőt kapott volna a ház. 18. ,,Felvettek dolgozni a McDonald’s-ba, gondoltam első nap kitakarítom kicsit a fritőzt…” 19. Az ember alig akarja elhinni, hogy ez a kettő egy és ugyanaz a hely. 20. Csak egy autóülés, amire valljuk be: ráfért már a takarítás.

21. Egyszerűen öröm nézni, amit csinál…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏