21 ember, akinek a rátermettsége mellett mi labdába sem rúghatunk

Megszokhattuk már, hogy az igazi hősök bizony köztünk élnek, és a filmbéli maszkos bohócokkal ellentétben, ők nem hordanak köpenyt. Meg van azonban például az a képességük, hogy tökéletes pirítós kenyeret tudnak készíteni az éhes családjuknak akkor is, ha nincs is otthon kenyérpirító, vagy hogy miként orvosolják a túlságosan alacsony éjjeliszekrény problémáját a hálószobában. Mi ez kérem, ha nem hősies helytállás?! ?

1. Egyszerű módja annak, hogy ne kelljen kétszer föl-le menni a második emeletre nagybevásárláskor. 2. Az ilyen emberek miatt találták ki a „gonosz zseni” kifejezést. 3. Pirítós-kenyér készítés kenyérpirító nélkül? Ez sem lehetetlen! 4. 110%-ig töltötte. 5. Bárkinek is jutott ez eszébe, minimum díjat érdemel az ötletért. 6. ,,Otthon hagytam a védőmaszkom.” 7. ,,Talán nem világmegváltó az ötletem, de a tésztaszószos üvegekből remek poharak készíthetők.” 8. ,,Rájöttem, hogyan készíthetek magamnak kormányt a videojátékomhoz.”

9. ,,A szüleim új ágyat vásároltak, de nem számoltak azzal, hogy mivel magasabb mint a régi, ezért túl alacsonyak lesznek hozzá képest az éjjeliszekrények. Édesapám azonban talált rá megoldást…” 10. ,,Amikor nincs nálam érme, egyszerűen beledugom a kulcsom a bevásárlókocsiba.” 11. Lássuk be, hogy az édesapák a legkreatívabb emberek a Földön. 12. Ennek a srácnak filozófiai könyveket kellene írnia. 13. ,,Lifehack azoknak, akik utálják elmosni a hűtőszekrény polcait: csomagolópapír!” 14. ,,Apám készített egy 9 ízű szendvicset. Bárhol is harapunk bele, tulajdonképpen minden harapással egy új szendvicset kóstolunk.” 15. ,,A medencénkben van egy 4 méter mély merülőgödör.” 16. Ha nincs kéznél tölcsér. 17. Marketing helyett: erőszak! ? 18. Így néz ki egy „olcsó légkondicionáló”. 19. ,,A projektor segítségével a hálószobám falára vetített mozifilm volt a legjobb ötlet, ami valaha is eszembe jutott.” 20. ,,Vettem egy férfi inget és nyári ruhát készítettem belőle.” 21. ,,A feleségem megkért, hogy reklámozzam be kicsit a garázsvásárunkat, hogy minél több kacatot sikerüljön eladnunk, szóval…”

Találkozz Katy Perry-vel a garázsvásárunkban!*

* meghívtuk őt Twitteren, de valószínűleg nem fog eljönni.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏